2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیه؟

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

رهاسازی. من باندل گوش میدم. فعلا دارم فلاش پاکسازی گوش میدم بغد میرم سراغ باندلای اصلی

اگر قبلش باندل فلاش و رفع بلاکهای ذهنی گوش بدی تاثیر جند برابره. 

در کل باندل گوش بده ساب دیگه خز شد😁

چطوری این چرتا و پرتارو باور میکنید خدایی

جات خالی جدیدا شیفتینگ مد شده 😂

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
سطح اطلاعت شماهم در حد بچه دبستان.  بد نیست قبل اینجوری صحبت کردن یکم سرچ کنی یکم تحقیق کنی اگ ...

ودف؟ الان من چی گفتم؟ گفتم تخیلت قوی باشه میتونه روند ساب رو سریع تر کنه الکی هم نگفتم از یه شخصی که سابلینمال میفروشه شنیدم

من چیزی نگفتم شرمنده باشم دنبال دعوایی آدم دیگه ای پیدا کن🤝😄

میخوابم،شاید یادم بره
ودف؟ الان من چی گفتم؟ گفتم تخیلت قوی باشه میتونه روند ساب رو سریع تر کنه الکی هم نگفتم از یه شخصی که ...

فکردم میگی ساب گوش میده تخیلیه طرف و الکیه😅 

قبلا که یکی از ساب میگفت نصفشون میگفتن توهمی هستی اینا الکیه. ببخش عزیزم😂سوتفاهم شد😘💋

فکردم میگی ساب گوش میده تخیلیه طرف و الکیه😅  قبلا که یکی از ساب میگفت نصفشون میگفتن توهمی هست ...

نه بابا من خودم ساب گوش میدم کلا منظورم همچین چیزی نبود.. مشکلی نیست🥲😂🤝

میخوابم،شاید یادم بره