2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رهاسازی. من باندل گوش میدم. فعلا دارم فلاش پاکسازی گوش میدم بغد میرم سراغ باندلای اصلی اگر قبلش بان ...

ساب دیگه خز شده؟؟؟

بنظرم این درست نیست بگیم خز شده 

من بوستر و اینا قبل سابم گوش میدم اما میگن اگه سر درد بگیری حتی همون کمش هم یعنی داری جواب میگیری ازساب؟!

این درسته که میگن؟

به خدا اگه به عمرت یه ساب رو ده روز پشت سر هم گوش کرده باشی. اصلن میدونی چیه؟؟

عزیزم مگه خدا دیوونم کرده که اینکار رو انجام بدم؟😐😂

تغییر رنگ چشم با سابلیمینال، رنگ چشم یه صفت کاملا ارثیه و هیجوقت تغییر نمیکنه مگر در یکسری شرایط خاص مثل لمل های فوق العاده سنگینی که روی چشم انجام میدن و فکز نمیکنم که اصلا توی ایران انجام بگیره.

بعد چجوری با گوش دادن یه سری موزیک ها یا امواج ما میتونیم رنگ چشممونو روشن کنیم یا تغییر بدیم؟😐😐😂😂😂

امان از جهلی که گریبان جامعه رو گرفته...

می‌بینم آن شکفتن شادی را...
بهترین کاری که می تونی بکنی اینه که تو این سایت دربارش صحبت نکنی. اینجا نهایت تاپیک خیانت هست و نفری ...

اره واقعا بیشترین بازدیدا برای خیانت شوهر +اسکرین. شات که تاپیک کیزنن هست والا

عزیزم مگه خدا دیوونم کرده که اینکار رو انجام بدم؟😐😂 تغییر رنگ چشم با سابلیمینال، رنگ چشم یه صفت ک ...

پس شما اصلن نمی دونی سابلیمینال چیه. فقط یه رنگ چشم و برجستگی گونه شنیدی اره؟

نه عزیزم سابلیمینال خیلی فراتر از این حرفاست. کمی دربارش مطالعه داشته باش بد نیست. 

بحثی نیست وقتی هیچ دانشی هم دربارش نیست.

ساب دیگه خز شده؟؟؟ بنظرم این درست نیست بگیم خز شده  من بوستر و اینا قبل سابم گوش میدم اما میگ ...

شوخی کردم گفتم خز. 

خز نشده ولی باندل صدبرابر قویتر از بوستر هست. باندل در ظاهر فرقی نداره ولی لایهای چندمیلیونی داره

برای سردرد بخاطر هندزفری هست بیشتر تااین حرفا. من از ساب نتیجه دیدم ولی هیچ وقت سردرد نشدم

بیشتر میگن بخاطر مقاومت ذهنه حالا نمیدونم چقدر صحت داره

شوخی کردم گفتم خز.  خز نشده ولی باندل صدبرابر قویتر از بوستر هست. باندل در ظاهر فرقی نداره ولی ...

سلام گلم میشه درخواستم قبول کنی خیلی احتیاج به راهنماییت دارم خصوصی صحبت کنیم