2777
2789
عنوان

به نظرتون کی مقصره

487 بازدید | 45 پست

پسره ۴۲ساله جانباز یک پاش از زیر زانو قطع شده عاشق یک دختر۳۴ ساله میشه پدر دختر مخالفه این ها ۵ سال باهم  دوست میمونن .پسره قند عصبی میگیره مدتها تنهایی را تحمل میکنن چون در یک شهر زندگی نمیکردم دیدارهاشون کم بود پسره شناسنامه نداشته چون یک رگش عراقی بوده و خلاصه ....هزارتامشکل این وسط بود دختره بعد ۵ سال بالاست راضی میکنه بدون جهاز وعروسی فقط با یک عقد برا با این بابا ازدواج کنه.پسره بهش میگه بیا مشهد عقد کنیم دختره به پدرش میگه باباش اول ق میکنه بعد میگه اون باید بیاد تهران.دختره به پسره میگه مگه شناسنامه نداری مجوز ازدواج گرفتی اونم میگه اول صیغه محرمیت بخونیم باهم شروع کنیم بعد میریم دنبال مجوز.دختره ق نمیکنه میگه از اول برو دنبال مجوز پسره وحشی میشه میگه من از تاخیرهای تو وخانوادت خسته شدن با خواهرش زنگ میزنه به دختره و تمام میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه چقدر تملق بکشه طملغ تطملق

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"