2777
2789

کلافه شدم حتی یدونه میگم برام شلوار بخر میگه خرج اضافی پدر و مادرش بخوان ولی میده 

همش هم ازم گلایه داره که بهش درست و حسابی نمیریم و زن خوبی نیستم خسته شدم از این زندگی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خودکشی عزیزم سعی کن بهش محبت کنی و خاستتو وقتی حالش خوبه بگی

میشه یه صلوات برای حاجت دلم بفرستی دوست خوبم انشاالله به حاجت دلت برسی یه صلوات که وقتتو نمیگیره قربونت برم 😍
بزن تو دهنش بگو خودت بی ارزشی تو خودت اضافه ای .....ببخشی دست خودم نبود اعصابم بهم ریخت یعنی چی خرج ...

بخدا اعصاب می‌کنه منو هم بعد می‌ره فیلم ناجور نگا می‌کنه میاد ازم فانتزی های عجیب و غریب درخواست می‌کنه میگه از این لباس بپوش منم میگم بخر بپوشم میگه نه نخواستم هرج اضافیه 

اخهذخیتم می‌کنه همش میگه من مردم تصمیم من مهم ترین 

بگو شما بیجا کردی مگه کی ای ؟تو آدمی منم آدمم هردو به یه اندازه حق داریم اگر حالیت نمیشه که من میرم خونه بابام تو تنها واسه خودت مرد باش 

چند تا دوست پیدا کرده اونا پرش  میکنن که باید زن حرف مرد رو گوش بده اینم برام یه جور حرف میزنع ...

خب تو که کارت راحته میدونی از کجا آب میخوره و ذاتش اینطوری نیست 

وقتایی که اون حسش گل میکنه میخواد قدرت طلبی کنه تو به حرفش گوش بده و راحت بپذیر اینجوری قشنگ خلع سلاحش میکنی و میفهمه تو همراهشی و مقابلش نیستی .

نمیدونم چطور منظورمو بگم امیدوارم متوجه بشی