ابتدا گردو شکسته و آسیاب میکنیم😆
به سمت یخچال رفته و گوشت چرخکرده را بیرون اورده با پیاز رنده شده و نمک و زعفران ورز داده و گلوله گلوله کرده و سرخ میکنی
سپس گردوی آسیاب شده رو در قابلمه تفت داده تا روغن بیا اندازد
سپس آب ریخته تا گردوها بپزد و یه هویج رنده کن و بریز داخلش که غلیظ بشود و وقتی شروع به قل زدن کرد گوشت قلقلی هارو توش میریزی( دیگه حال ندارم کتابی تایپ کنم😂) ۲۰ دقیقه قبل از پخت کامل رب انار میریزی و اگر ترش بود قبل از خاموش کردن یکم شکر بزن قوام میاره