2777
2789

دوستان من خانواده ام واقعا سخت گیرن‌ اینقدر که اجازه بیرون رفتن با دوستام ندارم وقتی میرم بیرون باهاشون پدرم به گریه میندازه منو واقعا اذیتم میکنه و خیلی استرس میکشم بازجویم‌ میکنن منفی نگر منزوین‌ جوری که من هم شجاعت اعتماد به نفسم از دست دادم حمایت مالی عاطفی هم ازم نمیکنن شاغل نیستم و ازدواج نکردم هنوز دانشجوام ۲۴ سالمه چجوری نجات پیدا کنم از دستشون  کمکم کنین🥲 همینجور پیش بره پیر میشم حتی نمیتونم ازدواج کنم

من خوشبخت ترین🥰خوش شانس ترین 😉و خوشحال ترین 😁دختر 💄جهانم 🦄🍒🍭خدا جونم عشق جونم❤ ازت ممنونم که منو دختر💋💄💅🍒🍭👠 آفریدی تو همین زمان🍁🍂 تو همین مکان🥀🌿 تو همین جسم👸 دوست داشتنی😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دانشگاه مگه تنهایی نمیری؟باید یه ذره مستقل تر میشدی که

دانشگاه فقط میتونم تنها برم‌ اونم خدارا هزار مرتبه براش شکر ولی دیگه بقیه اش اذیتم میکنن

من خوشبخت ترین🥰خوش شانس ترین 😉و خوشحال ترین 😁دختر 💄جهانم 🦄🍒🍭خدا جونم عشق جونم❤ ازت ممنونم که منو دختر💋💄💅🍒🍭👠 آفریدی تو همین زمان🍁🍂 تو همین مکان🥀🌿 تو همین جسم👸 دوست داشتنی😍 
ازدواج

خاندازه منزوي خواستگار ندارم اصلا کسی من نمیبینه چجور ازدواج کنم

اسی چه رشته ایی میخونی؟؟

سنت مناسب ازدواجه کیس خوب داری ازدواج کن

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

دانشگاه فقط میتونم تنها برم‌ اونم خدارا هزار مرتبه براش شکر ولی دیگه بقیه اش اذیتم میکنن

مثلا از دانشگاه یه ذره دیرتر بیا خونه، عادت کنن

درکل خانواده انعطاف نداشته باشه کاریش نمیشه کرد 

باید با زور پیش ببری

هیچی من خیلی خار بودم شوهر کردم

وضع شما بهتر بوده

دوستاتو نمیشناسن؟

دوستام‌ واقعا دخترای‌ خوبین بابام‌ قدیمی حرف تو گوشش نمیره

اسی چه رشته ایی میخونی؟؟سنت مناسب ازدواجه کیس خوب داری ازدواج کن

معماری عزیزم خواستگار ندارم