سلام پسر ده ساله دارم از یک سالگی مجبور شدم ببرم تل گیر دیگه عادت کرده شده الان دو ساله هر دو هفته میبرم که نمونه عفونت کنه و به تب و استفراغ بکشه یکم بهتره و لی ماهی یک بار گیر میکنه من چه دکتری ببرم چکار کنم خسته شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم یعنی چی بدتر شدید؟؟ یعنی انقدر طول میکشه؟ من یکبار پسرمو بردم برای بی ...
یعنی قبلا هر چند ماه باید تخلیه میشد الان هر هفته باید تخلیه کنم عزیزم اگر دکتر تشخیص عمل لوزه داد حتما عمل کنید
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
سلام چیکارکردی خوب شدبچت؟؟من الان بچم سه سالس ۲سال درگیرشم
منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو