2821
2789

ببین

سینوزیت پسرمو من فقط با یه چیز حل کردم

اونم عنبر نسارا

یعنی شیشه شیشه انتی بیوتیک قوی خورد و تب لرز شدید 

تا اینکه یکی بهم گفت عنبر نسارا دود بده

و واقعا اثر کرد و تب پسرم افتاد

شب قبل خواب بینیتو خالی کن کامل

بعد دوسه تا دود بده بزار بالاسرت که خوابی و بخواب 

قشنگ خشک میکنه عفونت سینوزیتو

فقط از حای مطمئن بخر

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چند بار باید دود بدم؟

دوسه شب دود بدی نتیجشو میبینی

فقط از جای معتبر بگیر بهت غالب نکنن

من خودم میرم از روستا از کسی که خر ماده داره میخرم همیشه تو خونه دارم برای پسرم

ولی عطاری ها هم دارن

ببین سینوزیت پسرمو من فقط با یه چیز حل کردم اونم عنبر نسارا یعنی شیشه شیشه انتی بیوتیک قوی خورد و ...

سینوزیت ویروسی با انتی بیوتیک درمان نمیشه و به عبارتی درمان نداره فقط باید پیشگیری کرد 

غذاهایی که حساسیت داریم رو نخوریم مثل سردیجات(ماست،پنیر میوه های ترش)

تا جایی که مطالعه کردم متوجه شدم انواع سینوزیت وجود داره 

سینوزیت آلرژی

ویروسی 

باکتریایی

فعلا همین ۳ تا رو یادمه 

اونایی که عنبرنسارا یا همون انتی بیوتیک مصرف کردن و خوب شدند به احتمال زیاد سینوزیتشون از نوع باکتریایی بوده که ترشحات رنگی مثل سبز و زرد داره 

اما افرادی مثل من که سینوزیت ویروسی دارن ترشح حلق و بینیمون سفید رنگه

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
چند بار باید دود بدم؟

سینوزیتت از چه نوعه؟باکتریایی؟دکتر هم رفتی؟

ترشحات حلق و بینیت چه رنگی هستن؟اخ تف که میکنی سفید رنگه مخاطیه؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
سینوزیت ویروسی با انتی بیوتیک درمان نمیشه و به عبارتی درمان نداره فقط باید پیشگیری کرد  غذاهای ...

نمیدونم دقیقشو عزیزم

فقط اینو میدونم که یه مدت خیلی درگیر سینوزیت پسرم بودم و تب مقاوم چهل درجه میکرد و واقعا در کمال نا باوری رفتم سراغ عنبر نسارا

سینوزیتت از چه نوعه؟باکتریایی؟دکتر هم رفتی؟ ترشحات حلق و بینیت چه رنگی هستن؟اخ تف که میکنی ...

خلط بی رنگ یا سفید. ترشحات مخاطم کمه. چند سال پیش سینوزیت کردم الان که فصل سرما میشه من سر درد میگیرم.

خلط بی رنگ یا سفید. ترشحات مخاطم کمه. چند سال پیش سینوزیت کردم الان که فصل سرما میشه من سر درد میگیر ...

خب خودتو بپوشون که شدیدتر نشه

نمیدونم دقیقشو عزیزمفقط اینو میدونم که یه مدت خیلی درگیر سینوزیت پسرم بودم و تب مقاوم چهل درجه میکرد ...

دختر منم تقریبا هرماه تب و لرز شدید میکنه با سردرد و خلط پشت حلق داره هنیشه،تا انتی بیوتیک نخوره خوب نمیشه، نمیدونم سینوزیته یا نه، پسر شما چه علائمی داشت؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز