2777
2789

من الکترو استیل مدل پالادیوم خریدم پارسال دو قلو راضی ام

یکم بدنه و اینا ضعیفه ولی موتورش زیاد صدا نداره یعنی داره ها ولی نه در حد ازار دهنده حتی تو سکوت شبم ازار دهنده نیست

یخسازشم زیاد کار نمیده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الکترو استیل مدل پالادیوم خریدم پارسال دو قلو راضی ام یکم بدنه و اینا ضعیفه ولی موتورش زیاد صدا ...

درموردش تحقیق کردم الکترو استیل به خاطر اینکه موتوش کمپرسوریه و روشن خاموش میشه بصورت اتومات صدا میده و مصرف بالای داره خودم ده سال الکترواستیل دارم خیلی صدا میده ولی دیپوینت موترش اینورتره 

درموردش تحقیق کردم الکترو استیل به خاطر اینکه موتوش کمپرسوریه و روشن خاموش میشه بصورت اتومات صدا مید ...

دیپوینت دسته نداره زشته کلا.

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀

من دیپوینت مدل سان استیل دارم راضیم

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

دیپوینت دسته نداره زشته کلا.

مال من داره خوشگلم هس

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

من از ‌دیپوینت خوب نشنیدم گلم 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
درموردش تحقیق کردم الکترو استیل به خاطر اینکه موتوش کمپرسوریه و روشن خاموش میشه بصورت اتومات صدا مید ...

برا منو زده بود اینورتر روش دیگه راست و‌دروغش با خدااا

ولی صدا نداره اونچنان