2777
2789

تازگیا وسواس بیماری گرفتم ۵ سال پیش گوش دخترم و سوراخ کردم با این دستگاه های تفنگی

فیلمشو دارم توی فیلم اصلا دستگاه سوزن نداره و با گوشواره استریل گوش و سوراخ میکنن منظور از گوشواره ب عنوان سوزن استفاده میشه 

من وسواس بیماری ایدز دارم میگم نکنه دور از جون زبونم لال چیزی بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ایدز یک سری علائم داره که معمولا نشون میده خودشو 

اگه هم خیلی استرسی هستی برو آزمایش بگیر 

ولی منم گوشمو سوراخ کردم دقیقا همین ترس رو داشتم هیچی نبود البته. کاملا درکت میکنم منم شدیدااا از ایدز میترسم به شدت 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

۵ سال پیش؟

عزیزم ۵ سال اگه گذشته که همچین چیزی نیست 

بعدشم اونا اول استریل میکنن بعد سوراخ میکنن 

ایدز هم همینجوری که منتقل نمیشه اون گوشواره تو گوش کس دیگه ای که نبوده قبلا یا خونی نبوده 

نه عزبزم هیییچ چی نمیشه اون گوشواره استریله بعدم اون گوشواره فقط برای دختر شما استفاده شده پس اصلا ن ...

اره اون موقع گوشواره آورد خودم‌رنگش و انتخاب کردم استریل بود دستگاهم اصلا سوزن نداشت گوش دخترم‌با گوشواره سوراخ شد ولی باز مغزم مریضه

یعنی مثلا گوشواره آلوده به ایدز بوده؟😐

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)