2777
2789

اذیت نمیکنه چشم رو؟ 

مثل لنز معمولیه؟ 

چند روز دیگه عروسی داریم چشمام ضعیفه میخوام لنز نمره دار بگیرم میترسم اذیتم کنه اشکم بریزه میکاپم خراب شه🤦🏼‍♀️😂

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگیو غیر رنگی فرق نداره

یکم چشمو خشک می‌کنه باید قطره بریزی

دنیا واقعا عجیبه!از اون عجیب تر قلب آدماش(: اگه صدنفر بهت روحیه مثبت بدن ولی ینفر منفی، قلبت می‌شکنه(:  حواسمون به قلبای هم باشه♥️

منم ده بار تا مرحله خرید رفتم الکی منصرف شدم 🙃

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

نه من دارم خوبه دوسه روز قبل عروسي استفاده كن عادت كني 

حتما دستتو تميز با مايع بشور قبلش 

و قبل اينكه لنزو بزاري تو چشمت بزارش كف دستت و با سرم شستشو يكم بشورش بعد بزار چشمت

استیگمات نیستی 

ن نزدیک بینم

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
نه من عینکیم برا عروسیم گزاشتم عالیه اما از جای خوب تهیه کن  سال 99 شد 700 هزار تومن الان نمید ...

من چشمام ضعیفه ولی عادت نکردم عینک بزنم🤦🏼‍♀️

خب عروسی نمیشه نزد که  البته مال من 2 بود نمیزدم تو دیوار میرفتم  اگه نمره کمه و مشککلی ن ...

برای منم 2هست🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

اصلا چهره هارو تشخیص نمیدم ولی نمیتونم عینک بزنم گوشم درد میگیره کلا کلافم میکنه