سلام خانوما من پیتزا درست کردم خمیرشو خودم درست کردم با ۲ قاشق ارد و ۱ قاشق ماست و ۲ تا تخم مرغ اما وقتی حاضر شد خوردم طعمش خوب نبود مزه تخم مرغ میداد یه جورایی مزه خمیرش شبیه کیک شده بود شماها چجوری درست میکنید ک خوب میشه !؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یک لیوان ابگرم با سه قاشق مرباخوری خمیر مایع عمل میارم سه لیوان ارد با ادویه و نمک و روغن زیتون بعدم مایع خمیر عمل اومده رو اضافه میکنم ورز میدم تا خمیر به دست نچسبه اگر آرد یا آب کم باشه اضافه میکنم یک ساعت سرش میبندم میزارم لای پتو تا ور بیاد
سه لیوان آرد قنادی،یه لیوان آب،چند قاشق روغن،کمی نمک،یه قاشق چای خوری شکر،یه قاشق خمیر مایه،میریزی همرو تو یه کاسه ی بزرگ بعد انقدر ورز میدی خمیر به دستت نچسبه و مثل مرمر بشه یعنییک دست،بعد میزاری تو یه کاسه یبزرگ دیگه یا قابلمه سرشومشمبا میزاری بعد روشو میپوشونی بعد یک ساعت پف میکنه آمادست