2777
2789
عنوان

برای گلو دردچی خوبه

597 بازدید | 8 پست

سلام وقتتون بخیر شوهرم چندروزه سرماخورده البته همین انفلانزابعداین چندروزهمش سوپو ...چیزای کم چرب وغیرسرخ کردنی امروزاومدم برنج باگوشت چرخ کرده درست کردم انگاری چون یکم چرب بوده وسرخ شده اذیت شده الان مثه قبله راه بلدین دردش کمتربشه

وخدای که بشدت کافیست

دوستان این روزا که سویه جدید کرونا اومده و خیلیا مبتلا شدن(من جمله خودم)، همه دنبال یه راه سریع و خوبن که گلودرد وحشتناکی که اغلب دچارش میشن رو رفع کنن

خودم طوریم که سعیم بر اینه تا حد امکان داروی شیمیایی مصرف نکنم تا بیماریم روندشو کامل طی کنه

اما یه راه عالی میشناسم که حتما نتیجه میگیرید

در ازاش دعام کنید به خواسته هام برسم و عاقبت به خیر بشم🤍

راه حل:

اگه از نوع عفونی بود دو کار انجام بدید.. یه شربت درست کنید و هر ۴ ساعت یه بار دو قاشق غذاخوری مصرف کنید.. یه لیوان آبجوش بیارید و یه حبه سیر یا اگه لیوان بزرگ بود دو حبه سیر رو ۴تیکه کنید بندازید توش.. یه چیزی سرش بذارید تا حدود یک ساعت بعد که آبجوش سرد شده باشه و سیر عصارشو پس داده باشه.. بعدش یه قاشق غذاخوری پر یا دوقاشق(بستگی به حجم لیوانتون داره.. حد معقول) عسل رو بریزید و هم بزنید.. در کنارشم برا چندساعت اول یه لیمو ترش بیارید یا آبلیمو.. و چند قطره بریزید تو دهنتون(روی لوزه ها.. اونجایی از گلوتون که به شدت درد داره) و مزمزه اش کنید و صبر کنید چند ثانیه روش بمونه.. معرکس

اما اگه ویروسی و خفیف بود همون شربتو استفاده کنید.. آبلیمو یا لیموترش صرفا به عنوان مسکن و ویروس کش عمل میکنه..

همیشه سلامت باشید🤍🌿

سلاما علی الذین أذأ ما رأوك منطفئا لم يرحلوا عنك الأ بعد أن يعيدوا لك نورك

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان این روزا که سویه جدید کرونا اومده و خیلیا مبتلا شدن(من جمله خودم)، همه دنبال یه راه سریع و خو ...

متن یکی از تاپیکامه عزیزم

سلاما علی الذین أذأ ما رأوك منطفئا لم يرحلوا عنك الأ بعد أن يعيدوا لك نورك

من گلوم با این چیزا بهتر نشد 

قرص آلتادین 

کلات مخصوص گلودرد از داروخانه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شربت برون کلد 

پودر چهارتخمه با آبجوش

انار پخته 

شلغم پخته 

جوشانده ریشه شیرین بیان 

شربت گل بنفشه 

شیر و عسل گرم 

لیموترش و آبجوش 

قرقره کردن شربت دیفن

یکی یکی انجام بده

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
شربت برون کلد  پودر چهارتخمه با آبجوش   انار پخته  شلغم پخته  ج ...

بخدا همه این داروهارو میخوره بعد عسل آب ولرم از آب جوش هم میدم فایده نداره 

وخدای که بشدت کافیست
بخدا همه این داروهارو میخوره بعد عسل آب ولرم از آب جوش هم میدم فایده نداره 

شربت لوراتادین هم خوبه 

دورش هم باید طی بشه 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺