2777
2789
عنوان

رمان های سمی یادتونه؟؟ 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 9110 بازدید | 140 پست
وای یدونه بود پسره فرش فروش بود دختره مسیحی اون از همه سم تر بود😐🤣🤣🤣

جدال پر تمنا رو میگی نه خدا وکیلی اون اینقدر هم بد نبود سم تر از اونم داشتیم 

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوست سفید با چشمای آبی😌😂

قد بلند😂

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی

مزه شور خون را در دهانم حس کردم🥴

مانتوی طوسیم با رنگ چشام ک هارمونی خاصیرپیدا کرده بود😑

رژتو پاک میکنی یا ب روش خودم پاکش کنم

اگ اینا توی هررر رمانی نبودن بیا بزن تو دهن من

ای پرچمت مارا کفن❤
اره لامصب دختره همه پسرا توکفش بودن.  پسره هم ی دختره همیشه سیریشش بود ک از قضا  خیلی ارای ...

دقیقن حق پرومکس!!!!

اینم بگم ی سری رمانا بود بزور باهم ازدواج میکنن عاشق هم میشن

اونم با غرور زیاااد😐

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

يا چشم رنگ دريا موها طلايي مثل گندمزاز

و همیشه درحال اواز خوندن ولی یواشکی😂

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
مزه شور خون را در دهانم حس کردم🥴 مانتوی طوسیم با رنگ چشام ک هارمونی خاصیرپیدا کرده بود😑 رژتو پاک ...

😂 حق

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 
مزه شور خون را در دهانم حس کردم🥴 مانتوی طوسیم با رنگ چشام ک هارمونی خاصیرپیدا کرده بود😑 رژتو پاک ...

😂👌🏻👌🏻

باریکلا همینان

من نمیدانستم معنی هرگز را ؛ تو چرا بازنگشتی دگر🥲🖤

خودمو سپردم بهش و با دنیای دخترونگیم خداحافظی کردم 😐😐😐

از خواب پاشدم دیدم تو بغلشم 😐😐😐

نفسای داغش میخورد تو صورتم 😐😐😐

با عصبانیت درو قفل کرد و هولم داد و بین اون و دیوار گیر کردم و گفت این چیه به لبات زدی و قبل از اینکه دهن باز کنم لباشو....😐😐😐

اون وسط همیشه یه دختر هست که خودشو جر میده بخاطر پسره و پسره هم محل سگ بهش نمیده 😐😐😐

از هم متنفر هستن ولی جلو دیگران میرن تو یه اتاق 😐😐😐

بازم بگم؟😂😂😂

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑
هیچ کدوم مثل ارباب عیاش تحفه نبود لعنتی زمان ارباب رعیتی بود بعد گوشی داشتن😐 بعد همزمان هم کرمانش ...

رمان هایی ک ازدواج سوری داشتن. یا مجبوری هم خونه میشدن دیگ خیلی سم تر بود🙂

جدال پر تمنا رو میگی نه خدا وکیلی اون اینقدر هم بد نبود سم تر از اونم داشتیم 

آره دقیقا

من اونو خوندم فقط دیگه دورشونو خط کشیدم😆

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
تو اینه به خودم نگا کردم برا خودم بوس فرستادم

اخ گفتی😂