2777
2789
عنوان

زندگی..

135 بازدید | 19 پست

دوست دارین زندگیو؟

بع قول مهران مدیری احساس خوشبختی می‌کنی ؟

من نه .از ۱۰۰٪ چند درصد راضی این؟

خودم ۱۰ درصد 

به هر چی میخاستم نرسیدم و نمیرسم..چون زنم..

احساس خوشبختی نمیکنم اصلا

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احساس خوشبختی میکنم 

خدا خیلی هوامو داره و بازم خواهد داشت انشالله 

مطمئنم همه چی دزست میشه 

خداروشکر راضیم

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند            واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند        هاتف آن روز به من مژده این دولت داد        که بدان جور و جفا صبر و ثباتم دادند         خداوندا شادی و حال خوش و سلامتی را به مردم کشورم عطا کن 🌸💛                             اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)🥀🖤 امام زمانم ، پدر عزیزم ، آقا جان بیا که دنیا بدون تو صفایی ندارد،بیا که بدون تو حال دل هیچ کس خوب نیست بیا تا جوانم بده رخ نشانم🍃💞                                                                                قربون دل پاکت اگه تا اخر امضا خوندی منو از دعای خیرت بی نصیب نگذار😍

زندگی طرف به دیدگاه شخص مربوط میشه اگه خوب ببینی خوب میشه وبرعکس... 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
احساس خوشبختی میکنم  خدا خیلی هوامو داره و بازم خواهد داشت انشالله  مطمئنم همه چی دزست م ...

خداروشکر عزیزم .

انشالله ک همیشه راضی باشی

احساس خوشبختی کردن همیشگی نیس لحظه ای هست مثل اعصبانی بودن یا ناراحت بودن برای همین نمیشه درصد گفت ولی در تلاشم که تو لحظه احساس رضایت و خوشحالی داشته باشم سخته ولی چاره چیه

پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران
ن راضی نیستم ازصب تاشب مث سگ جون میکنیم حتی شباهم ارامش نداریم ازدست مادرشوهرم و حرکات و زبانش

دور از جونت... 

چی بگم بخداهمه ی جور آسی هستیم .نمی‌دونم این دنیا حقیقتا به کام کیه ؟

نمیشه اسمش گذاشت زندگی فقط دارم میگذرونم روزا و ساعتارو

منم همینطور..

حتی اجازه ندارم ی هدف واسه خودم داشته باشم ...

احساس خوشبختی کردن همیشگی نیس لحظه ای هست مثل اعصبانی بودن یا ناراحت بودن برای همین نمیشه درصد گفت و ...

منم همینطورم بخدا 

تمام تلاشمو میکنم برای حال خوبم ..

اما خب ی وقتایی نمیشه .

بچم.. پوست لطیفش.. و صدای نازک وقتی میگه مامان دون _مامان جون 

شوهرم... وقتی بغلش میکنم... وقتی با خوراکی خوشمره میاد خونه 

خودم.. جلوی اینه وقتی عطر میزنم و حس میکنم ملکه ی دنیام.. 

من خیلی زن قوی هستم

از زندگی لذت میبرم

هرکاری انجام میدم براش خیلی زحمت میکشم... 

منم خیلی چیزا میخواستم که نشده ولی اونقدرام ناراحت نیستم، خودمو محدود نکرده ام 

بنظرم خوشبختی درونیه، یه حالت روحیه 

یه جور انرژیه

البته روزهای بد زیاد داشتم ولی به تعداد همون لحظات بزرگ شدم

من خیلی خوشبختم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
منم همینطورم بخدا  تمام تلاشمو میکنم برای حال خوبم .. اما خب ی وقتایی نمیشه .

درک میکنم مخصوصا توی شرایط فعلی الان درکل کسی حالش اوکی نیس خیلی

پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران