عصر رفتم دکتر معاینم کرد دهانه رحمم بزور 2 سانت بود برگشتم خونه کیسه ابم نشت کرد الان بستری شدم ولی درد ندارم نمیخوام خیلی طول بکشه. دلم میخواد تا صب زایمان کنم
خیلی به دعاتون نیاز دارم دوستان🙂🤍
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نینی بدنیا اومد؟ چطور بعد باز کردن سرکلاژ دهانه رحمت بسته مونده بود؟ من همش فک میکنم سرکلاژ ک باز ...
سلام. این تایمی ک پست گذاشتین من دوساعت قبلش امپول فشار زده بودن درحال کشیدن درد بودم. تا ۲ بعدازظهرم درد کشیدم دهانه رحمم بزور ۳ سانت شده بود اخر بخاطر افت ضربان قلب جنین سزارین اورژانسی شدم🙁 منم همین خیال باطلو داشتم ولی عمرا. قرصا و آمپولای پیشگیری از زایمان زودرس رحممو خشک کرد
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡