2777
2789
عنوان

اتاق زایمان هستم برام دعا کنید🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 43 پست
انشاالله زایمان راحتی داشته باشی و زودی نی نی قشنگت و بغل کنی...🌷🌷 برای منم هم دعاکن عزیزم

مرسی گلم چشم🙏🏻

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی‌نی بدنیا اومد؟ چطور بعد باز کردن سرکلاژ دهانه رحمت بسته مونده بود؟ من همش فک میکنم سرکلاژ ک باز ...

سلام. این تایمی ک پست گذاشتین من دوساعت قبلش امپول فشار زده بودن درحال کشیدن درد بودم. تا ۲ بعدازظهرم درد کشیدم دهانه رحمم بزور ۳ سانت شده بود اخر بخاطر افت ضربان قلب جنین سزارین اورژانسی شدم🙁 منم همین خیال باطلو داشتم ولی عمرا. قرصا و آمپولای پیشگیری از زایمان زودرس رحممو خشک کرد

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

سلام عزیزم چطوری بسلامتی فارق شدی

سلام گلم خوبی چطوری؟ درد دوتا زایمانو کشیدم ولی بالاخره تموم شد. اخرای درد زایمان طبیعی(قبل اینکه برم اتاق عمل) با ماسک اکسیژن بودم تو فکرت بودم فراموشت نکردم رفیق🙂🤍

سلام. این تایمی ک پست گذاشتین من دوساعت قبلش امپول فشار زده بودن درحال کشیدن درد بودم. تا ۲ بعدازظهر ...

بسلامتی عزیزم

سختی زیاد کشیدی ولی هرچی بود تموم شد

انشالله روزای خوبی رو درکنار بچت بگذرونی🥰

برا منم دعا کن تا اخرش ب خوبی پیش برم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
بسلامتی عزیزم سختی زیاد کشیدی ولی هرچی بود تموم شد انشالله روزای خوبی رو درکنار بچت بگذرونی🥰 برا ...

ممنونم انشالله.

شک نکن خوب و سلامت پیش میری و فارغ میشی🤍

سلام گلم خوبی چطوری؟ درد دوتا زایمانو کشیدم ولی بالاخره تموم شد. اخرای درد زایمان طبیعی(قبل اینکه بر ...

عزیزم خداروشکر بسلامتی حال نی نی جون چطوره؟

دخترخوبیه ؟

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
بسلامتی عزیزم سختی زیاد کشیدی ولی هرچی بود تموم شد انشالله روزای خوبی رو درکنار بچت بگذرونی🥰 برا ...

ان شاالله ما و شما هم سرموقع بسلامتی تایپیک بزنیم ک زایمان کردیم و ازتجربش بگیم 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
 عزیزم خداروشکر بسلامتی حال نی نی جون چطوره؟ دخترخوبیه ؟

خوبه الحمدلله یکم ناز و ادا داره مخصوصا شبا😄

خوبه الحمدلله یکم ناز و ادا داره مخصوصا شبا😄

اخی عزیزم سالم‌وزنده باشین

کی پیشته ؟

شوهرتم خوشحاله؟