2777
2789
عنوان

اتاق زایمان هستم برام دعا کنید🌱

1025 بازدید | 43 پست

عصر رفتم دکتر معاینم کرد دهانه رحمم بزور 2 سانت بود برگشتم خونه کیسه ابم نشت کرد الان بستری شدم ولی درد ندارم نمیخوام خیلی طول بکشه. دلم میخواد تا صب زایمان کنم 

خیلی به دعاتون نیاز دارم دوستان🙂🤍

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمام برای ما دعا کن🤍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

تکنیک تنفس بلدی؟ حتما انجام بده من ماه پیش با همین تکنیک تنفس بدون درد فول شدم 

امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

تکنیک تنفس بلدی؟ حتما انجام بده من ماه پیش با همین تکنیک تنفس بدون درد فول شدم  امیدوارم زایما ...

ن مامای همراه ندارم متاسفانه

مرسی عزیزم🤍

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چه خبر؟ هنوز همون دو سانت بازه؟

اره اعصابم خیلی خرابه انقباضاتم منظمه هر پنج دقیقه ولی هیچی درد ندارم کیسه ابم پاره نمیشه دهانه رحم بیشتر نشده نمیذارن برم خونه😭

انشاالله زایمان راحتی داشته باشی و زودی نی نی قشنگت و بغل کنی...🌷🌷

برای منم هم دعاکن عزیزم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫