دیروز رفتیم ماهی گرفتیم گفت اره ماهی هست کیلویی دویست و پنجاه داد بهمون.الان اینترنت نگا کردم آره ماهی اصلا چیز قابل خوردنی نبود.بعدشم از فریزر در آوردم به کم بعد تو آبلیمو و نمک و زردچوبه خوابوندم یه ربع بعد اومدم تابه رو قشنگ داغ کردم و ماهی هامو که نازک بریده بودم انداختم تو تابه با شعله ی کم بعد برگرداندم طرف دیگه کاملا ظاهراً سرخ شده بود ولی موقع خوردن دیدم نپخته و سفت هست من همیشه ماهی هامو اینطوری نپخته میشه حتی قزل آلام میخواستم ببینم ایراد کارم چیه؟