2777
2789
عنوان

نوشی یلدای منی🤩🥰😜😂😋❤️🤭

176 بازدید | 16 پست

یلدا توراهه خیلی خیلی نزدیکه 🤩

عکس هاواسه شب یلدای پارساله😋🤭

شماهم عکسی دارین از پارسال؟! 

البته این عکس من فقط هنریه🤭🥰

چقد عکسها خوبم نه؟!آخه وقتی از روز و شب ولحظه های خوشی و شادی عکسی به یادگار داشته باشی خیلی خوبه هربار که نگاه کنی به عکس دوباره همون حال و هوا برات زنده میشه🤩🥰🥰❤️

به نظرتون ظرف میوه خشک کم نیست🤔

آخه من تو دنیایی از میوه خشکم🤦

چقد کم بردم خونه🤭😂

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال گذاشتم اومدن گفتن گناه داره مردم ندارن فقیرن عکس نذار🚶‍♀️ چیز خاصی هم نبودا یه سفره ساده بود یه خرده انار و ژله و تخمه و.. بوددیگه خورد تو ذوقم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ان شالله جیب همه پر پول باشه رزقشون فراوون شب یلدای خوبی بتونیم بگیریم امسال 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

امیدوارم برای همه یه یلدای عالی درپیش باشه و به همه حسابی خوش بگذره و همه درحال خرید و شادی و مهمونی و برکت و خنده  زمستون رو شروع کنن 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
من از شب یلدای پارسال یه عکس از مادر بزرگم دارم ک امسال پیشمون نیست🥺💔🖤

الهی بگردمت 

روحش شاد🖤

من از شب یلدای پارسال یه عکس از مادر بزرگم دارم ک امسال پیشمون نیست🥺💔🖤

اخ نگوووو...منم مونده بدلم امسال پیشم نیست چیکار کنم💔

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

امیدوارم برای همه یه یلدای عالی درپیش باشه و به همه حسابی خوش بگذره و همه درحال خرید و شادی و مهمونی ...

به به چه دعای زیبایی انشالله 

کسب و کار همه ماهم راه بیآفته🥲

اخ نگوووو...منم مونده بدلم امسال پیشم نیست چیکار کنم💔

خیلی سخته خیلی🥺🖤من دیوانه وار دوسش داشتم💔

(درخواست دوستی نده ک ب هیچ عنوان قبول نمیکنم) میگه ک آقای قاضی چشاش سگ داشت منم ک ایت باز😆❤