2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجی من از ۶۵ استارت زدم 🤣🤣🤣🤣اخه ۶۰ ولی خانما دخترا قشنگا اصلا اصلا براتون این چیزا مهم نباشه ی ...

من با مردا چیکار دارم حجی من خودم بدم میاد اینقدر تخت می‌خوام لباس مجلسی بپوشم انگار اتوم زدن باید علاوه بر سوتین اسفنجی جورابم بزارم🤣🤣

خداحافظ نی نی یار یه جوری بترکون دیگه نیام سایت 
چنده مگه؟ آخه مگه مهمه این چیزا به خدا ول کنین چیه آخه همسرت شمارو با همین ویژگی هاتون  دوست دا ...

همش بقیه مسخره میکنین وااای استخوانی هیچ نداری بدبخت شوهرت 

لباس هم سخت گیرم میاد خیلی اذیت میشم اعتماد به نفسم کلا پایین 

شوهر دارین؟ من شنیدم بعد ازدواج بزرگ میشه ها... 

شوهر چیه 

دوتا بچه شیر دادم شده بود ۹۰ عالی بود اما فیسش خوابید 😄

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
همش بقیه مسخره میکنین وااای استخوانی هیچ نداری بدبخت شوهرت  لباس هم سخت گیرم میاد خیلی اذیت می ...

خب چاغ کنین. از این شربت های اشتها آور حرصو اینام نخورین رو وزن تاثیر داره فعالیتم زیاد نکنین. بعدم وقتی گفتن بگین به شما چه سرتون تو کار زندگی خودتون باشه 

وزنمم خیلی سخت بالا میاد 

چندسالته؟ برو باشگاه بدنسازی بعدشم موز و چیزای پرکالری بخور کیک خونگی درست کن  بعد غذا بخور ، بعد باشگاهم شیرموز بستنی و ماکارونی بخور سه ماهه وزن میگیری