2777
2789
مطمئنی ؟؟🤔 فکر نکم ربطی داشته باشه شاید کوچک تر بشه به جای بزرگتر

نههه😂😂😂😂وااییی خندم گرفت مگه بادکنکه بترکه کوچکتر شه؟ 😂 😂 ایکیو آخه فشار میاد بهشون بزرگتر میشن دوستم 17 سالشه 85هه میگه همیشه عادت دارم به شکم بخوابم منم همینطوریم 😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نههه😂😂😂😂وااییی خندم گرفت مگه بادکنکه بترکه کوچکتر شه؟ 😂 😂 ایکیو آخه فشار میاد بهشون بزرگتر میش ...

اخه منم همینطوری میخوابم ولی صفر مطلق 😉😊😊😊😊

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
چی خوردی چاق شدی ؟؟

قدت چنده؟؟

من همممش تلاش میکردم یویق گندم قرص سیپرو شربت فلان همش نیم کیلو اضاف نیکردم دوباره برنیگشت.‌..

رزیم لیمومی گرفتم واسه چاقی از ۴۴ ب ۴۹ رسیدم با سه تا دوره...

دیگه بیخیال شدم مزاج بدنم تنظیم شد اشتهام بالا رفت هرچی می‌رسید میخوردم خودبخود ب ۵۲ رسیدم 

برگشتم نداست خداروشکر...‌ خیلی خوب بود 

سایزم ۳۶ بود الان ۳۸ شده

همیشه آرزو داشتم وزنم ۴۹ بشه 😂

عزيزم وزنت خيلي كمه سينه اتم به سايزشه ديگه عرق رازيانه شنيدم خوبه ولي بايد مداوم بخوري براي خانم ها ...

تا چند وقت باید بخورم گرفتم رازیانه ولی ترسیدم بخورم گفتم شاید ضرر داشته باشه چون تنبلی تخمدان دارم 

واقعا ولی لباس قشنگ تر دیده میشه برای سینه های بزرگ

سلیقه ای هست دیگه عزیزم،من انقدری ک حس میکنم با باسن نسبتا درشت لباس قشنگ دیده میشه ب سینه توجه نکردم چون سینه درشت سلیقم نیس🌸