2777
2789
عنوان

آموزش کیک پزی

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 69 پست
تشکر عزیزم پس مشکلی تو کیک ایجاد نمیکنه؟ 

اگه کیکی هست که میخوای خامه کشی کنی نه خوب نمیشه بافتش سفت میشه 

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود

بله  دختر عمه من واسه فامیل و آشنا درست میکنه 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییییی منمممم خیلی دوست دارم یاد بگیرمممم

منمم خیلی دوست دارم ولی میترسم نتونم از پسش بر بیام

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

من هفت ساله  تو کار خامه کشی  هستم 

شوهرم نمیذاره بپزم  بفروشم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
وایییییی منمممم خیلی دوست دارم یاد بگیرمممم

من از یک گروه تو تلگرام یاد گرفتم ، کاملا رایگان ، سوالی و مشکلی هم داشته باشی جواب میدن خیلی گروه خوبیه

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود
من هفت ساله  تو کار خامه کشی  هستم  شوهرم نمیذاره بپزم  بفروشم

شوهرم منم کلا مخالفه الانم میگم شاید بزاره ب اقوام نزدیک بفروشم 

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

ناموصن برام بفرسس🥺🥺🥺🥺🥺

عزیزم شماره بده ادد کنم 

اینجا مشکل داری خصوصی پیام بده تا ادد کنم

من از یک گروه تو تلگرام یاد گرفتم ، کاملا رایگان ، سوالی و مشکلی هم داشته باشی جواب میدن خیلی گروه خ ...

میشه لینکشو بفرستی

میشه لینکشو بفرستی

لینک نمیدن میگن مخاطب هاتون رو ادد کنید