2777
2789
عنوان

آموزش کیک پزی

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 69 پست
ن عزیزم خامه کشی نمیکنم

اره پس مشکلی نداره فقط یکم بافتش سفت میشه که چیزی نیس

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه اینجا فرستاد ؟

اره😃

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود
مگه میشه اینجا فرستاد ؟

اره همه عکس میفرستنکه ولی من بلد نیستم .ولی یاد گرفتی گزاشتی هر جا ب منم بگو

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

اره پس مشکلی نداره فقط یکم بافتش سفت میشه که چیزی نیس

سلام گلم ببخشید یه سوال داشتم این دستورای پخت کیکی ک تو برنامه ها هستن و اگ بخوایم دوبار یا بیشتر درس کنیم چطوری مواد و اندازه بگیریم

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤
سلام گلم ببخشید یه سوال داشتم این دستورای پخت کیکی ک تو برنامه ها هستن و اگ بخوایم دوبار یا بیشتر در ...

سلام ، باید مواد رو دو برابر کنید ، یا اگه اینجوری گیج میشد مواد رو دوبار اندازه بگیرید و بزارید کنار بعد مشغول درست کردن بشین

سلام گلم ببخشید یه سوال داشتم این دستورای پخت کیکی ک تو برنامه ها هستن و اگ بخوایم دوبار یا بیشتر در ...

سعی کن دستورات امتحان شده استفاده کنی که از کارت رضایت داشته باشی ، موادت هم حیف و‌میل نشه