مادرشوهرم سرطان ریه داشت بدترین نوع سرطان ولی ببین امید الکی بهت نمیدم وقتی سرطان متاستاز بکنه دیگه نمیشه کاریش کرد با شیمی درمانی هم فقط بدتر میشه چون صدتا درد دیگه هم بهش اضافه میشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مامانی دختر قشنگم 🧚🏻♀️یکی یک دونه ای منی تو چراغ خونه ی منی تو تا اخرین لحظه ای که نفس میکشم پشت و پناهتم همیشه هر وقت که بخوای کنارتم و از دوست داشتن و عاشقت بودن دست نمیکشم من عاشق چشمای مظلوم و بی گناهتم قشنگ مامان💖
سرطانی که متاستاز میشه اونی که متاستازه رو عمل نمیکنن
فقط اصل کاریو میکنن
ولی در نهایت به همه جا میزنه کم کم
البته چون متاستاز شده میگم
ولی خدا بزرگه بخواد معجزه بکنه به چیزی کاری نداره
مامانی دختر قشنگم 🧚🏻♀️یکی یک دونه ای منی تو چراغ خونه ی منی تو تا اخرین لحظه ای که نفس میکشم پشت و پناهتم همیشه هر وقت که بخوای کنارتم و از دوست داشتن و عاشقت بودن دست نمیکشم من عاشق چشمای مظلوم و بی گناهتم قشنگ مامان💖
ببین تا وقتی به مغز نزنه شاید بشه کاریش کرد اونم تو ایران نه چون داروهاش واقعا گیر نمیاد مادرشوهر من قرص شیمی درمانی رو میخورد هر روز ولی مثلا بسته ای 15 میلیون بود
از سینه زده به ریه قرار بود سینه رو عمل کنن که دوباره گفتن نه داره با شیمی درمانی خوبه اخه گرید چهار ...
فکر کنم نمیخوان اذیتش کنن تروخدا ناراحت نشیا
فکر میکنم