2777
2789

پوشک سایز ۶ برای پسرم که هفت سال و نیمشه کوچیکه و همش از پاش درمیاد خیییلی اذیت میشم هیچی هم نمیدونه که مثلا بهم بفهمونه زود متوجه بشم برم پوشکش رو درست کنم**متاسفانه پسرم فلج مغزی😢**

میخواستم اگه کسی سایز ۷ سراغ داره و میتونه برام بگیره بفرسته هزینش رو بهش بدم

**خودم سرچ که کردم دوسه تا مارک خارجی سایز ۷ دیدم با قیمتهای بالا که خب من نمیتونم اون قیمت بخرم **

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوشکهای سایز آدمای بزرگ براش خوب نیست؟ مثلا سایز کوچیک مث ایزی لایف

گرفتیم ولی اونم حتی سایز کوچیکش براش خیلی گشاد بود 😢

چون خب بچه هست هفت سال و نیمشه اونا براش بزرگ میشه 😢

بمیرم الهی براش 😢😢

عزیزم عضو بهزیستی نیست پسر گلتون؟

گاهی پوشک میدن

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

سلام طیبه جون پسرا خوبن ؟ تهرانی ؟ من برات جویا میشم فردا 

سلام گلم ممنون خوبیم الحمدلله زنده باشی 😗

دستت دردنکنه ممنون از لطفت 

راستی شما اینجا کاربری قبلی داشتی که اسم منو میدونی؟😀

بهزیستی پوشک‌نمیده یه کمک‌هزینه برای بعضی ها واریز میکنه

من یه مدت بخش نیمه خصوصی بهزیستی توی شهرستان کار میکردم گلم، گاهی میاوردن به خونواده ها خبر میدادیم میومدن میبردن‌

ولی مرتب نبود، فقط گاهی

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!