2777
2789
عنوان

فیلمای خوب🎬🎥

521 بازدید | 63 پست

بچه ها چندتا فیلم خوب معرفی کنید... درست حسابی باشه فرقی نمیکنه هندی آمریکایی کره ای و... روند داستان واسم مهمه... بیاین بگین برم دان کنم 😘

آقای هیچ کس

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام معمایی خوب اگه میشناسید به منم معرفی کنید

معمایی قشنگ فقط تلقین ولی فیلمش پیچیده هرکسی پسند نمیکنه ولی اگه نگاه میکنید همیشه عالیه

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
کمدی، درام، اکشن،تخیلی 

اوووو بگو همه چی سریال یا سینمایی؟؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
اره🤣 سینمایی می‌خوام 

بی‌نهایت قشنگه سینمایی وتلقین‌. هندوستان آزاد هم خوبه.من بیشتر سریال نگاه میکنم.