2777
2789

سه سال پای شوهرم موندم وقتی اومد خاستگاری هیچی نداشت ب پول رسید تو این سه سال از پاقدم من بعد الان خودمو نمیخاد 

سه سال تو عقد پاش موندم ک خانم خونه خودم بشم اما آخرش همه چیو خراب کردن خانوادگی 

گولم زد فقط سه سال ازم سواستفاده کرد موقعیتم و خراب کرد 

اخرم گولم زد مهریمو ببخشم ببرتم خونش مهرمو بخشیدم فقط ۳۰ تاش موند 

یروز دعوای ساختگی راه انداخت بعد چند روز تو خونه بردنش خودشو زد انداخت گردن من هرچند تو دادگاه مشخص شد خودزنی کرده 

نمیتونم واقعا بگذرم از بلاهایی ک سرم اوردن ک نمیشه همرو اینجا گفت 

نمیخام شکست خورده من باشم چون خانوادش سنتی اومدن خاستگاری ولی از من زورشون می‌گرفت همش میگفتن طلاق بگیر برو چون دخترشون داره طلاق میگیره 

باباش و مامانش انقد تهدیدم کردن تو اون چندروز ک خونه پسرشون بودم ک حد نداره حتی مادرش لهم گفت تو دیگ با پسرم خوابیدی کثیف شدی برو یکی دیگ خوشبختت کنه 

آدم با شوهرش بخوابه کثیف میشه؟ 😊

خودش درخواست طلاق داده مهریمم دادگاه قسط بندی کرده سالی یکی 

اوایل عقد زگیل تناسلی داشت بعدا متوجه شدم چیه ک منم ازش گرفته بودم هر چند درست هزینه درمان نمیداد همش قهر میرفت پدرم و درآورد تو این سه سال 

بهش میگم هنور مریضی ای دادی تو بدنمه بعد رفتی درخواست طلاق دادی میگه نمیتونم برات کاری کنم

زگیل من ظاهری در نیومده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می خوای تو دادگاه بگی طلاق می خوام ؟؟ فکر کنم اگه بگی که طلاق نمی خوام مجبوره نفقه هم بهت بده ، درضم ...

ن منکه میگم طلاق نمیخام تا یکم طول بکشه خوشبحالش نشه 

ن منکه میگم طلاق نمیخام تا یکم طول بکشه خوشبحالش نشه

دمت گرمممممممم ، مسئله زگیل و هم به وکیل بگو، بدون اجازه وکیل حرف نزنیبییبیی ، این جور آدما رو باید  پاره کرد 

حالا دلیل جدایی ت چیه ؟ آشغالا چه مرگ شونه

الکی اسم روم گذاشتن زورم میاد

منم تو عقد دارم جدا میشم خوب مگه چی میشه ؟چه اسمی تو قرن ۲۱؟دلت میخواست باهاش عروسی کنی بعد جدا شی خوشحال باش زندگیتو بکن دختر سخته ها میدونم ولی گور باباش چیزی ک زیاد مرد و پسر حیف یه ثانیه ارامش ک بریزی به پای ادم مریض

اخه این نامرد کلا قصدش سواستفاده بوده میخاست بتیغه

خوب واسه منم همین بود دیگ بیشتر از این که تمام طلاهایی که خودشون خریده بودن خانواده ی خودم خریده بودن و طلاهای مجردیمو دادم خونه بخره زد به اسم مادرش؟تازه من مهریمم بخشیدم فقط گم شه از زندگیم

میدونی تو تاپیکهای قبلم گفتم این نامرد بخاطر پول بابام اومده بود بعد خودش ب پول رسید هوایی شد برع سر ...

یا رب روا مدار که گدا معتبر شود ، ببین اتفاقا باید خوشحال باشی که داری جدا میشی ، می دونم سخته هااااااااا ، ولی یک مدت خماری پس میدی ، فکر کن این آدم بعدا بهت خیانت می کرد چی !!  با یک بچه باید طلاق می گرفتی ، الآنم برو واکسن  زگیل تناسلی رو زیر نظر پزشک زنان بزن ، خدا نگذره ازش که بهت زگیل داد ، درمان داره ، سیستم ایمنی تو تقویت کن ،