سلام دوستان بنده دو سه روز پیش دل درد گرفتم رفتم دکتر سرم زدم تقریبا خوب شدم الان با عرض پوزش برای دفع مدفوع با مشکل مواجه هستم یکم زیر شکمم درد میکنه و هرچقدر میرم سرویس بهداشتی بازهم احساس میکنم هنوز مدفوع دارم
آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برادر اسهال دیروز تقریبا خوب شده بود ولی امروز دوباره احساس دفع مدفوع داشتم چند بار رفتم سرویس بهداشتی تا بالاخره دفع شد ولی الان دوباره همون احساس رو دارم واقعا ازار دهنده هست
برادر اسهال دیروز تقریبا خوب شده بود ولی امروز دوباره احساس دفع مدفوع داشتم چند بار رفتم سرویس بهداش ...
میخاستم بگم اگه اسهال دارید، یک قاشق قهوه پودر شده با آب بخورید.
آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
از داروخانه ی چیزی مشابه قهوه و نسکافه تهیه کردم که برای درمان اسهاله ولی چون در دفع مدفوع مشکل دارم ...
پس اگه قبض دارید عرق نعنا بخورید.