2777
2789
عنوان

کسانیکه ivf کردند لطفا بیان کمک

162 بازدید | 10 پست

سلام به همگی ، انشالله که سلامت و شاد باشید 

من یکبار زایمان داشتم پارسال، با اینحال الان ۴ماه اقدامم و حتی یکبار iui ناموفق داشتم . همسرم تعداد اسپرمهاش ۵میلیونه و دکتر گفت باید ivf بشم و سنم هم ۳۷ سال. 

لطفا کمک کنید و بفرمایید آیا انتقال جنین بیهوشی داره؟ بعد از انتقال درد داشتید؟ 

قبل و بعدش چی خوردید گرمی یا سردی؟ 

و اینکه ایشالله باردار شدید بار اول❤️ ؟؟ 

انتقال جنین بیهوشی نداره اما عمل پانکچر که همون تخمک کشی هست یه بیهوشی نیم ساعته داره اگر تخمک هاتون خیلی زیاد باشن و هایپر بشید یه مقدار دل درد میگیرید

انتقال دردی نداره و مثل پاپ اسمیر میمونه من تغذیه و حتی استراحت رو کامل رعایت کردم اما منفی شد و دکترم گفت اصلا نیازی به تغذیه خاص و استراحت نیست و تاثیر منفی میذاره

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴
انتقال جنین بیهوشی نداره اما عمل پانکچر که همون تخمک کشی هست یه بیهوشی نیم ساعته داره اگر تخمک هاتون ...

ممنون از توضیحاتت ، ناراحت شدم چرا منفی شد؟ آخه مگه جنین را نمیکارند؟ 

بنظرت به پزشک و تبحرش و نحوه کاشت ربط داره؟ 

دوباره باید انجام بدی عزیزم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از توضیحاتت ، ناراحت شدم چرا منفی شد؟ آخه مگه جنین را نمیکارند؟  بنظرت به پزشک و تبحرش و ...

ببین واقعا من بعد از چهارسال متوجه شدم که هیچ چیزی دلیل بر مثبت بودن یا منفی بودن نمیشه 

من خودم و همسرم کاملا سالم هستیم و حتی جنینم کیفیتش بالاترین کیفیت و بلاست بود اما خب منفی شد و دکترها هم دلیلی برای منفی شدن ivf ندارن نهایتش اینه که دوباره پیشنهاد میدن که انجام بدی اما درصد موفقیت بالاهم داره و نباید ناامید شد

من یه مدت استراحت میکنم و این بار سعی میکنم اول برم سراغ پیدا کردن مشکلم و بعدش ivf کنم

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴
ببین واقعا من بعد از چهارسال متوجه شدم که هیچ چیزی دلیل بر مثبت بودن یا منفی بودن نمیشه  من خو ...

اکی عزیزم، ممنون 

الهی که بزودی خبر باردار شدنت را بدی ❤️❤️ انشالله 🙏

ممنون از توضیحاتت ، ناراحت شدم چرا منفی شد؟ آخه مگه جنین را نمیکارند؟  بنظرت به پزشک و تبحرش و ...

سلام عزیزم صد درصد اول خدا بعد تشخیص درست و نوع داروها تاثیر داره مراکز خصوصی اهمیت بیشتری میدن

من اکبر ابادی بودم حدود ده تومن هزینم شد اما منفی شد اما یکی دیگ مام بود ۳۰.۴۰ تومن خرجش شدو مثبت شد.

دکتری برو که تشخیص خوبی بده.

و خودتو همسرتم تقویت کن اگر چاق هستی چند کیلویی کم کن و روزانه ۶۰۰۰هزار تا ۱۰۰۰۰هزار قدم راه برو خیلی تاثیر داره پیاده روی نیم ساعته هرروز.

خیلی چیزا تاثیر مثبت میزاره والبته مهم ترینش ارامشو توکل

خدای من بابت حضورت درزندگیم و همه چیزهایی که به من دادی شکرت...خدای من بهترین آفریننده است ومرااشرف مخلوقات افریده است،جنسیت مرا زن قرارداده ومهر مادری را دروجودم قرار داده پس حتما مرا به ارزویم میرساند وبه من فرزندان سالمو صالح عطامیکند.خداجونم عاشقتم.من به تو ایمان دارم❤ 
سلام عزیزم صد درصد اول خدا بعد تشخیص درست و نوع داروها تاثیر داره مراکز خصوصی اهمیت بیشتری میدن من ...

ممنونم از توضیحاتت عزیزدلم 

مبارک باشه فدات بشم❤️❤️

من رشت هستم و موسسه خصوصی رفتم و ماه آینده انتقال میدم گفتند نزدیک ۲۰ تومن میشه 

۶۸ کیلو دارم با قد ۱۶۳ یعنی بد نیستم ورزشکارم ، باور کن همش هم تقویت می‌کنیم ، ممنون عزیزم 🙏❤️❤️

سلام عزیزم صد درصد اول خدا بعد تشخیص درست و نوع داروها تاثیر داره مراکز خصوصی اهمیت بیشتری میدن من ...

ببخشید من فکر کردم مال شما مثبت شد گلم، درحال رانندگی خوندم ، ایشالله که بزودی شما خبر مثبت شدنت را بدی بحق این دل‌های شکسته که خدا دل همه را شاد کنه❤️❤️❤️

فرمودی یکی دیگه مام بود یعنی چی؟ چجوری ۳۰ تومن شد ؟ شاید اهدای جنینی بوده 

ببخشید من فکر کردم مال شما مثبت شد گلم، درحال رانندگی خوندم ، ایشالله که بزودی شما خبر مثبت شدنت را ...

انشاالله به زودی زود مثبت میشم😍😍

عزیزم من تخمک کشیم ۴ تومن شد فریز جنینم یکوخورده دو تومن انتقالمم یک وخورده مابقیشم داروهام شد اما این مبلغا بخاطر این ک اکبر ابادی بیمه قبول میکنه و درصدیشو دولت میده.

اون که مرکز مام میرفت تخمک کشیش ۱۷ شد انتقالشم ۸تومن.فریزشم ۵تومن

داروهاشم خیلی خیلی بیشتر از من بود وهمه خارجی ۴۰ تومن شد حدودا واس اون.هزار مرتبه شکر مثبت شد 

خدای من بابت حضورت درزندگیم و همه چیزهایی که به من دادی شکرت...خدای من بهترین آفریننده است ومرااشرف مخلوقات افریده است،جنسیت مرا زن قرارداده ومهر مادری را دروجودم قرار داده پس حتما مرا به ارزویم میرساند وبه من فرزندان سالمو صالح عطامیکند.خداجونم عاشقتم.من به تو ایمان دارم❤ 
انشاالله به زودی زود مثبت میشم😍😍 عزیزم من تخمک کشیم ۴ تومن شد فریز جنینم یکوخورده دو تومن انتقالم ...

اکی عزیزدلم ، ممنون ازینکه وقت گذاشتی 

پناه بر خدا ❤️❤️❤️

منتظر خبر خوش از طرف شما هستم عزیزم 🌺🌺

اکی عزیزدلم ، ممنون ازینکه وقت گذاشتی  پناه بر خدا ❤️❤️❤️ منتظر خبر خوش از طرف شما هستم عزیزم ...

خواهش میکنم عزیزم.انشاالله