2777
2789
عنوان

*کیک تولد خونگی*

5810 بازدید | 28 پست

سالم عزیزای دلم، وقت بخیر 

دو روز دیگه تولد آبجیمه و من میخوام امسال خودم کیک درست کنم و از طرفی هم دوست دارم کیکی که درست میکنم شبیه کیکای قنادی بشع ولی زیاد مهارت ندارم

لطفا اگه در این مورد چیزی میدونید یا مهارت و سابقه ای دارین به منم بگین 

نکته مهم:(((((و اینکه تو فر بپزم بهتره یا توستر یا تنور گازی؟؟؟؟

(مواد مورد نیاز و دستور پخت رو بی زحمت بگین)

از راه دور براتون از ته دل دعا میکنم🌹🌹🌹

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

من موادکیک خیس اماده سوربون خریدم...توماکروفرپختم عالی شد

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوگل بزن فیلم طرز تهیه کیک تولد و کیک شکلاتی خیس آشپزخونه کوچیک من. مو به مو توضیح میده 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اول یک کیک اسفنجی درست کن 

لایه کن لابه لاش رو موز و خامه و گردو بزار 

لایه ها رو هم بزار و کیک رو خامه کشی کن 

چندتا کلیپ خامه کشی ببینی میتونی 

درستش کنی 

یا اینکه اگه خامه کشی سخته برات 

گاناش درست کن رو کیک بریز 

گاناش هم شکلات تخته ای آب می‌کنی رو بخار کتری 

و همون اندازه روش خامه صبحانه میریزی هم میزنی 

حالا دستور کیک خاستی بهت میدم 

حتما هم توی فر بپز

کیک ک موادش ۳تا تخم مرغ زرده و سفیده جدا ی لیوان شکر ی لیوان شیر ی لیوان روغن مایع و ۲ لیوان ارد سفید ۲قچ بکینگ پودر و کمی نمک 

اول زردها رو با کمی وانیل هم میزنی بعد شکرو بهش میزنی و باهمزن میزنی تا وقتی کشدار بشه و زرد رنگ بشه بعد شیر رو بهش میزنی و دوباره هم میزنی تا ۲ دیقه و بعد روغن و بعد کم کم مخاوط ارد و بکینگ و نمک و ک دوبارم الک شده اضاف میکنی و با لیسک مخلوط میکنی بعد میزاری داخل فر وقتی ک پخت و کاااملا خنک شد خامه ی قنادی ک از قنادی خریدی رو میاری و اول کیک رو از وسط برش بزن بعد ی لایه ضخیم خامه بزن و روشو پر کن با موزهای حلقه شده و گردو بعد لایه ی دوم کیک رو برگردون بزار روی لایه ی اول و کل کیک رو با خامه بپوشون جوری ک هیجای کیک معلوم نباشه بعدش میتونی روشو با انواع میوها ساده تزیین کنی

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

عزیزم من شغلم کیک پزیه میزارم برات

موادکبک شیفون مناسب خامه کشی وفوندانت

۶عددتخم مرغ

۲لیوان ارد

یکونیم لیوان شکر

سه چهارم پیمانه شیر

یک دوم پیمانه روغن مایع

۲قاشق چابخوری بکینک پودر

وانیل

توک قاشق ابلیمو

زرده سفیده تخم مرغ وجدامیکنی 

نصف شکرومیریزی داخل زردها میزاری کنار

سفیده تخم مرغ و میزنی باهمزن تاکفدکنه کف ک مرد شکروبهش قاشق قاشق اضافه میکنی و انقدمیزنی تاکاملافرم بگیره وپرهای همزن روش جابندازه

بعداینکه فرم گرفت ابلیمورومیرنی بهش خیلی کم ابلیمو برای اینه ک فرم سفیده نخوابه

بعدزرده تخم مرغ وشکرووانیل وباهم زن میزنی تامایع کرم رنگ وکشداربشه

روغن وشیرواضافه میکنی وباهم زن میزنی خالاتردوبکینگ پودروتوظرف جداهم میزنی  مخلوط نیکنی بهتره سه بارالک بشه ودراخر اردو درسه مرحله ب زرده تخم مرغ اضافه میکنی وباهم زن میزنی درحدمخلوط شدن زیادنبایدبزنی

حالا سفیده تخم مرغ وبالیسک یا قاشق چوبی ب موادمیریزی اروم ب صورت دورانی هم میزنی تامخلوط بشه

کف قالبت و کاغذروغنی بریز نیازنیست دورشوچرب کنی

موادوداخل قالب بریز

وچندبار صالب وبکوب زمین‌ک هواگیری بشه

فرم ازقبل گرم کن دمای ۱۷۰ من توفرگازمیپزم

ب مدت ۴۰ تا۵۰دقیقه بستگی ب حرار فرت داره

خامه قنادی میگیری ازلوازم قنادی ها مارک گلرود وکولاک عالیه چون اولین باره میپزی ترجیحا گلرود چون فرمدهیش بهتره

خامخ رومیزاری بیرون ازفیریزر نبایدخیلی بمونه ک شل شه باسددرحد ماست چکیده بشه

دودقیقه اول بادور کندهمزن میزنی وبعدکم‌کم درجه همزنومیبری بالا ترجیحا خامروبریزتو ظرف استیل برای فرم دادن بعد ده دقیقه خامت فرم میگیره وسفت میشه‌میتونی ب راحتی فرمش بدی

🫀👶🧿
اول یک کیک اسفنجی درست کن  لایه کن لابه لاش رو موز و خامه و گردو بزار  لایه ها رو هم بزا ...

خییییلی ممنون عزیزم 

اگه میشه دستور پخت کیک رو بهم بگو

چون من هییییچی نمیدونم از فوت و فن کیک پزی

عزیزم من شغلم کیک پزیه میزارم برات موادکبک شیفون مناسب خامه کشی وفوندانت ۶عددتخم مرغ ۲لیوان ارد ...

مرسی عزیزدلم  بابت توضیحاتت

زندگیت سرشار از خوشی 🌹🤍

من قناد خونگی ام 😊

تخم مرغ 9 تا ، 300 گرم آرد ، 300 گرم شکر ، نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر، نصف وزن زرده های تخم مرغ روغن مایع و نصف وزن روغن مایع آب 

زرده و سفیده رو جدا کن بعد سفیده رو با شکر اونقدر بزن که دانه های شکر حل بشه بعد زرده و اب و روغن رو اضافه کن باهم زن برقی در حد مخلوط شدن بزن و در آخر آرد و بکینگ پودری که سه بار الک کردی رو بهش کم کم اضافه کن و با لیسک یا قاشق چوبی اروم یکدستش کن 

من می زارم تو توستر طبقه وسط دمای 85

خیلی خوب میشه ،،، وقتی که پختی و سرد شد برو خامه آماده از قنادی بگیر بیا خامه کشی کن اگه زیاد نتونستی صاف در بیاریش خامه رو بریز تو قیف و کل کیک رو با ماسوره رزت گل بزن قشنگ میشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.