عزیزم من شغلم کیک پزیه میزارم برات
موادکبک شیفون مناسب خامه کشی وفوندانت
۶عددتخم مرغ
۲لیوان ارد
یکونیم لیوان شکر
سه چهارم پیمانه شیر
یک دوم پیمانه روغن مایع
۲قاشق چابخوری بکینک پودر
وانیل
توک قاشق ابلیمو
زرده سفیده تخم مرغ وجدامیکنی
نصف شکرومیریزی داخل زردها میزاری کنار
سفیده تخم مرغ و میزنی باهمزن تاکفدکنه کف ک مرد شکروبهش قاشق قاشق اضافه میکنی و انقدمیزنی تاکاملافرم بگیره وپرهای همزن روش جابندازه
بعداینکه فرم گرفت ابلیمورومیرنی بهش خیلی کم ابلیمو برای اینه ک فرم سفیده نخوابه
بعدزرده تخم مرغ وشکرووانیل وباهم زن میزنی تامایع کرم رنگ وکشداربشه
روغن وشیرواضافه میکنی وباهم زن میزنی خالاتردوبکینگ پودروتوظرف جداهم میزنی مخلوط نیکنی بهتره سه بارالک بشه ودراخر اردو درسه مرحله ب زرده تخم مرغ اضافه میکنی وباهم زن میزنی درحدمخلوط شدن زیادنبایدبزنی
حالا سفیده تخم مرغ وبالیسک یا قاشق چوبی ب موادمیریزی اروم ب صورت دورانی هم میزنی تامخلوط بشه
کف قالبت و کاغذروغنی بریز نیازنیست دورشوچرب کنی
موادوداخل قالب بریز
وچندبار صالب وبکوب زمینک هواگیری بشه
فرم ازقبل گرم کن دمای ۱۷۰ من توفرگازمیپزم
ب مدت ۴۰ تا۵۰دقیقه بستگی ب حرار فرت داره
خامه قنادی میگیری ازلوازم قنادی ها مارک گلرود وکولاک عالیه چون اولین باره میپزی ترجیحا گلرود چون فرمدهیش بهتره
خامخ رومیزاری بیرون ازفیریزر نبایدخیلی بمونه ک شل شه باسددرحد ماست چکیده بشه
دودقیقه اول بادور کندهمزن میزنی وبعدکمکم درجه همزنومیبری بالا ترجیحا خامروبریزتو ظرف استیل برای فرم دادن بعد ده دقیقه خامت فرم میگیره وسفت میشهمیتونی ب راحتی فرمش بدی