2777
2789
عنوان

😐مامانمو نامزدم میگن دوستت مفت خوره.

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 42 پست
ما دو ساعت قبلش رفت بودیم کافه دوستمم برد بودیم اونجا قلیون اینا گرفتیم برای همین دیگ قلیون سفارش ند ...

اخلاقش خوب نیس 

بیخود هم ازش دفاع نکن و دعوا ننداز بین خودت و نامزدت، هم مادرت بدش اومده هم نامزدت هم اکثر ماهایی ک فقط خواننده ایم 

راستش حالم بهم خورد ازش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا چرا تو با نامزدت میری بیرون دوستت چیکارس که میاد! 🙄

همییشه نه.  منو نامزدم هرروز با همیم 

ماهی سه چهار بار جای خوب میریم اونم میبریم. ی جاهایی جمعیت زیاد باشه خوش میگذره 

هفته ای ی بارم دوستای اون هستند. 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

از دوستت هم دفاع نکن و نگو اخلاقشه یکی دزدی کنه می تونه بگه این اخلاقمه؟ 

به سراغ من اگر میایی نرم و اهسته بیایی مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من/ازمیان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها  و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است / چقدر شد؟ پول قهوه تلخی به اسم زندگی رو می گم طبقه بالا حساب کنم؟

مادر و نامزدت درست میگن انگار دوستت پیش خودش فکر میکنه خیلی زرنگه. لزومی نداره هر جا میری دوستتم ببری

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

منم اینو نمی‌تونم درک کنم که شما با نامزدت میری بیرون دوستت هست! تو خونتون دوستت هست! با دوستان متاهل می رید بیرون، بازم دوستت است! نامزدتون خونتونه بازم دوستت هست 😒😒😒

بچسب به خانوادت، یه حد و حدودی براش، تعیین کن. با دوستت میخوای باشی هر از گاهی اونم تنها نه با نامزدت... 

راستی کاملا حق با نامزد و مادرته...

و اینکه میگی اخلاقشه، دقیقا اخلاق زشت و ببخشید مزخرفیه 😐

[QUOTE=260894288]منم اینو نمی‌تونم درک کنم که شما با نامزدت میری بیرون دوستت هست! تو خونتون دوستت هست! با دوستان متاه ...[/QUOTE

حواستو جمع کن، اونایی که میان میگن، شوهرم یا نامزدم با دوستم ریختن روهم و...... از همینجا ها و روابط افراطی شروع شده. 

مادر و نامزدت درست میگن انگار دوستت پیش خودش فکر میکنه خیلی زرنگه. لزومی نداره هر جا میری دوستتم ببر ...

خب ما دست جمعی میریم بیرون ماهی چند بار اون موقعم مهمون نامزد منیم یهو ی تومان خرج میکنه برا اون بیرون.  من میگم چه اشکال داره حالا دوست منم بخواد ی سیخ جوجه بخوره اونجا ی خوراکی بخوره  یا اون روز برا بازی رفت بودیم کافه که بعدش یکی دیگ از دوستام زنگ زد با شوهرش اومد بودن ک دوستمم کنارم بود اینم بردیم. دیدگاهم ایننجوریه.  اما خانواده و نامزدم این ی لیوان اب بیشتر میخوره حساس شدن مثلا دیروز تو کافه نامزدم برا خودش اب گرفت دوستم ابو برداشت خورد نامزدمم دهنی غریبه نمیخوره ناراحت شد میگفت فلانی برا خودش ی لیوان اب نگرف😑 کار ب اینجا رسیده ک سر ابم ناراحت میشن

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
منم اینو نمی‌تونم درک کنم که شما با نامزدت میری بیرون دوستت هست! تو خونتون دوستت هست! با دوستان متاه ...

تو کامنت اخرم توضیح دادم

همه جاهم نیست

منم اینو نمی‌تونم درک کنم که شما با نامزدت میری بیرون دوستت هست! تو خونتون دوستت هست! با دوستان متاه ...

اره من یکم زیادی شل گرفتم.  قبلا نامزدم خونشون دعوتم میکرد دوستمم میبردم 😐حتی تو اتاق ماهم بود پیش ما میخوابید

الان شانس اوردم سر ی قضبه ای باهم لج شدن دیگه ی سری ارتباطا کم شد.  قبلا ناراحت بودم بابت اون اتفاقات الان خوشحالم

هرچند نامزدم خیلی از اخلاقا اون بدش میاد ولی بازم حق با شماس

خب ما دست جمعی میریم بیرون ماهی چند بار اون موقعم مهمون نامزد منیم یهو ی تومان خرج میکنه برا اون بیر ...

نمیدونم حسم درسته یا نه انگار مادر و نامزدت حس خوبی به دوستت ندارن و میخان اینطوری تو ازش دور بشی سعی کن ارتباطت رو با دوستت کمتر کنی یا مثلا اگه خاستی با دوستت بری بیرون فقط خودت تنها برو 

سعی رابطه دوستانه را با رابطه عاشقانه ترکیب نکنی شاید عاقبت خوبی نداشته باشه

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻