2777
2789

بچها دندان رو خراب نمیکنه؟

و اینکه حساس نمیشن؟ مثلا بعدش با خوردن ی چای رنگ زرد بگیرن؟؟؟

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلیچینگ موقته عزیزم،کامپوزیت بلیچ یا سوپر بیلچ کن 

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  
اصلا نمدونم چیه    

منظورم همون سفید کردن دندونه

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

من کردم. کاملا بی تاثیره یعنی. بعد. چند وقت میشه. همون بنظرم برو روکش کن بلیچینگ چنده. الان. 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
بلیچینگ موقته عزیزم،کامپوزیت بلیچ یا سوپر بیلچ کن 

آخه یکی از دندونام افتاده ، کامپوزیت میشه کرد اینجوری؟

من کردم. کاملا بی تاثیره یعنی. بعد. چند وقت میشه. همون بنظرم برو روکش کن بلیچینگ چنده. الان. 

یک و پونصد هر فک

منظورم همون سفید کردن دندونه

اصلا ارزش نداره کاملا موقته من اون موقع ۳۰۰ بود. انجام دادم کاملا   بی تاثیر بود تازه جای خیلی خوبم رفتم 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
آخه یکی از دندونام افتاده ، کامپوزیت میشه کرد اینجوری؟

اول اون دندون رو ایمپلنت کنید بعد کامپوزیت

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  

مرسی عزیزم

بلیچینگ و کامپوزیت هر دو ماندگاری کوتاه دارن و با چای و اینا بعد یه مدت رنگ میگیره بالاترین ماندگار ...

بعد مینای دندون آسیب نمیبینه؟

یک و پونصد هر فک

من دندون هاتون رو ندیدم ولی ب نظرم جرمگیری کنید،هم درمانه هم رنگ دندون روشنتر میشه