2777
2789
عنوان

تماس برنده شدن ساعت؟راست یا دروغ ؟

728 بازدید | 22 پست

سلام خانما 

من شهرستان زندگی می کنم.یک ساعت پیش یه شماره از تهران بهم زنگ زد گفت شما شارژ خریدین برنده ساعت گلکسی واچ ۴ به قیمت ۴ میلیون شدید، آدرس بدید ارسال کنم ،بعد اسم و اینا رو کامل می دونست حتی شهرم رو بلد بود که کجا بودم گفت شما از اپلیکیشن فلان و فلان خرید کردید برنده شدید.بعد آخر سر گفت چون این ساعت ها رجیستری میخوان فقط۲۳۰ پول رجیستر هست که موقع تحویل باید بپردازید ،الان من موندم راست یا دروغه؟از طرفی ساعت سامسونگ سیم کارت خور(سیم کارت های رایج ایران) نیست که رجیستر بخواد ،نظرتون چیه؟!!

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاهبرداریه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

به خواهر من زنگ زدن همین حرفو زدن بعد گفتن ساعتو میاریم جلو در ۸۰ تومن فقط هزینه پست بدین شما...اومدن ساعتو دادن رفتن انقدم خفنه

ولی ماه پیش به اونیکی خواهرمم زنگ زدن همین حرفو زدن گفتن آدرس بدین آبجیم آدرس داد کوفتن نیاوردن 

ما ک خیلی ترسیدم 

معلومه ک دروغه پولت الکی ندی بره ها

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

این دفعه زنگ زد به اپراتورش بگو 

چهار میلیون ساعت و نمیخواد پست کنی همون یک تومنشو بزن به کارت اگه گفت نه نمیشه فقط شروع کن فش دادن

صادق هدایت : دیشب که نمیداستم برای کدامین یک از دردهایم گریه کنم کلی خندیدم🍃 . از بین دیونه و روانی بودن دیونه رو انتخاب کن و به هم بخند تا که روانی باشی و همه بهت بخندن🤍
خب بذار بیارن در خونه چک کن کامل اگه همون بود پولو بده نبود نده

احساس میکنم میخواد یه ساعت تقلبی بندازه بهم پولش هم بگیره دیگه قیمت ساعاتی تقلبی همین هول و خوشه 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦