2777
2789
عنوان

بنظرتون کار خواهرشوهرم زشت نبود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید تو عکس نو افتاده بعد بردی یکم کهنه بوده

یا اینک اپل کیف رو قبول کرد بعد تو گفتی نمیخوام کیفتو اونم چون ضایع نشه گرف دوباره پس داد 

یا اینک شوهرش گف چرا این کار رو کردی 

من زن داداشم خواست تحقیرم کنه برام مانتو زشت فرستاده بود با هزار منت

منم همون لحظه ک مادرم آوردتش گفتم ببر پسش بده

بی شخصیت حتی تو پلاستیک هم نذاشته بود لباس رو

ولی خدایی تو ک گناهی نکردی نمیدونم چرا پس فرستاده

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
من نفهمیدم یعنی کیفی ک شما بهش داده بودید برگردوند؟ بعد کیف اون چی دست شماس؟ حتما نخواست  خو ...

نه اون ک کیفشو نفرستاد من گفتم کیفت خیلی شیک و خوشگله بزار خودت استفاده کن منم این کیف برات میفرستم اگ تو میخایش چون من کلی کیف دارم اینم نوه اصن دست نگرفتم قبول کرد

کارش بد نبوده خواسته کیفش رو معاوضه کنه قبول نکردی 

نخواسته مدیونت باشه یا فکر کرده شنا تو رودروایسی کیوتو دادی 

یا شوهرش نزاشته همینجوری ازتون چیزی بگیره 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
کارش بد نبوده خواسته کیفش رو معاوضه کنه قبول نکردی  نخواسته مدیونت باشه یا فکر کرده شنا تو رود ...

خب چرا همون موقع ک بهم پیام میدادیم چیزی نگفت قبول کرد عکس 😘برام فرستاد به معنی تشکر کرد

خب چرا ناراحت شده ما ک قبلش پیام داده بودیم و نگفت نمیخامش 

نمیدونم والا اخه نمیدونم چ ذاتی داره

شاید چون تو گفتی کیف نده اونم بهش برخورده

سه تا کاربری داشتم ترکیدن😐🖐🏻🤦🏻‍♀️(پفک نمکی، بیسکوئیت ماسالا و چلوکباب کوبیده) امیدوارم بتونم اینو حفظش کنم🙄
خب چرا همون موقع ک بهم پیام میدادیم چیزی نگفت قبول کرد عکس 😘برام فرستاد به معنی تشکر کرد

میکم که شایدم شوهرش نزاشته یا بعدا فکر کرده شاید شما مجبوری و تو رودروایسی قبول کردی نخواسته ناراحتت کنه 

میکی رابطه ات خوبه زنگ بزن بهش بگو جیزی شده 

بنظر من که از این دوحالت خارج نیست شوهرش 

و یا فکر کرده شما تو رودروایسی موندی

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید