سلام؛چند روز پیش خواهرشوهرم بهم پیام داد ک من یه کیف شوهرم برام اورده ک برای شما جوونا خوبه برای من خوب نیست؛اون ۴۳ سالشه؛بعدش گفت تو کیف نداری باهام عوض کنی منم یه کیف داشتم ک میدونم کامل باب سلیقشه عکسشو فرستادم پسندید بعد گفتم اینو برات میفرستم ولی تو دیگه کیفت برام نفرست چون من کلی کیف دارم اونم بزار یه وقتایی خودت استفاده کن یا هم اینکه ببر از جایی ک خریدید عوضش کنید؛اونم قبول کرد بعد دوروز من کیف فرستادم براش؛تا اینکه دیشب اومدن خونه مادرشوهرم دیدم بچش اومد طبقه بالا خونمون کیف برگردوند؛خودمم ک رفتم پائین هیچ حرفی درمورد کیف نزد اصن هیچی نگفت مثل همیشه عادی برخورد کرد ولی من کمی ناراحت شدم اخه حس کردم خیلی کارش زشته؛اینم بگم ک رابطمون با هم خیلی خوبه و خداراشکر تو این چند سال مشکلی نداشتیم
من نفهمیدم یعنی کیفی ک شما بهش داده بودید برگردوند؟ بعد کیف اون چی دست شماس؟ حتما نخواست خو ...
نه اون ک کیفشو نفرستاد من گفتم کیفت خیلی شیک و خوشگله بزار خودت استفاده کن منم این کیف برات میفرستم اگ تو میخایش چون من کلی کیف دارم اینم نوه اصن دست نگرفتم قبول کرد
کارش بد نبوده خواسته کیفش رو معاوضه کنه قبول نکردی
نخواسته مدیونت باشه یا فکر کرده شنا تو رودروایسی کیوتو دادی
یا شوهرش نزاشته همینجوری ازتون چیزی بگیره
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید
خب چرا همون موقع ک بهم پیام میدادیم چیزی نگفت قبول کرد عکس 😘برام فرستاد به معنی تشکر کرد
میکم که شایدم شوهرش نزاشته یا بعدا فکر کرده شاید شما مجبوری و تو رودروایسی قبول کردی نخواسته ناراحتت کنه
میکی رابطه ات خوبه زنگ بزن بهش بگو جیزی شده
بنظر من که از این دوحالت خارج نیست شوهرش
و یا فکر کرده شما تو رودروایسی موندی
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید