سلام؛چند روز پیش خواهرشوهرم بهم پیام داد ک من یه کیف شوهرم برام اورده ک برای شما جوونا خوبه برای من خوب نیست؛اون ۴۳ سالشه؛بعدش گفت تو کیف نداری باهام عوض کنی منم یه کیف داشتم ک میدونم کامل باب سلیقشه عکسشو فرستادم پسندید بعد گفتم اینو برات میفرستم ولی تو دیگه کیفت برام نفرست چون من کلی کیف دارم اونم بزار یه وقتایی خودت استفاده کن یا هم اینکه ببر از جایی ک خریدید عوضش کنید؛اونم قبول کرد بعد دوروز من کیف فرستادم براش؛تا اینکه دیشب اومدن خونه مادرشوهرم دیدم بچش اومد طبقه بالا خونمون کیف برگردوند؛خودمم ک رفتم پائین هیچ حرفی درمورد کیف نزد اصن هیچی نگفت مثل همیشه عادی برخورد کرد ولی من کمی ناراحت شدم اخه حس کردم خیلی کارش زشته؛اینم بگم ک رابطمون با هم خیلی خوبه و خداراشکر تو این چند سال مشکلی نداشتیم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖