2777
2789
عنوان

فشار خون بالا در بارداری

8702 بازدید | 13 پست

سلام دوست ای خوب من باردارم ۸ هفته و ۵ روز سه روز پیش رفتم سونو همه چی خوب بود خدارا شکر ولی گاهی وقتا که حرص میخورم فشارم تا نزدیک ۱۴ هم میره و زود میاد پایین تو محل کار بیشتر حرص میخورم هنوز جواب آزمایشات کلی را نگرفتم که ببرم دکتر الان توهم زدم نکنه حرص بخورم فشارم بالا راه بچم قلبش نزنه کسی تجربه داشته فردا میرم حتما پیش ماما که صدای قلبش را بشکونم

فشارت بالایه حتما ب دکترت بگو، خواهرشوهر من قرص فشار میخورد 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی مراقب باش فشارت بالا نره.نمک رو کلاااا حذف کن حتما حتماااا. فشاربالا از علائم مسمومیت بارداری هست ک ازهفته۲۰ مشخص میشه. پره آکلامپسی مجموعه ای از بلا رفتن چند تا فاکتوره.آنزیم های کبدی. دفع پروتئین در ادرار و فشار بالا.

منم فشارم بالا بود از همون اول سربارداری اول.ک فقط فشارم بود آنزیم کبد و پروتئین ادرار نبود دکتر متیل دوپا داد با متیل دوپا فشارم کنرل میشد روزی دوتا میخوردم. نمکو حذف کردم گریپ فرود زیاد میخوردم .سر بارداری دوم فشارم بالا بود و هفته۳۴ دکتر ختم بارداری داد بخاطر مسمومیت بارداری فشارم۱۸ رو۱۲ بود. خداروشکر گذشت ولی ب سختی

قبلا فشارم ۱۲ ۱۳ میشد ولی الان باردارم میترسم

نگران نباش عزیزم منم همیشه معمولا فشارم وقتی عصبی میشدم یا ناراحت بودم ۱۳یا۱۴ بود 

همین الانم هنوز که فشار میگیرم بیشتر اوقات ۱۴ هست 

سعی کن فقط نمک و اینا رو‌ خیلی کم استفاده کنی 

و مراقب فشارت باشی هر روز اگر میتونی چک‌کن فشارتو

نگران نباش عزیزم منم همیشه معمولا فشارم وقتی عصبی میشدم یا ناراحت بودم ۱۳یا۱۴ بود  همین الانم ...

آخهه این فشار سنج ها انگار اشتباهه یه بار ۱۳ بود رفتم دکتر نگفتم باردارم فقط گفتم فشار بگیر گرفت ۱۱ بود

آخهه این فشار سنج ها انگار اشتباهه یه بار ۱۳ بود رفتم دکتر نگفتم باردارم فقط گفتم فشار بگیر گرفت ۱۱ ...

با این دیجیتالیا نگیر سعی کن با این پمپی ها بری بگیری چون اونا دقیق تر هست 

من خودم قبل بارداری هم اخه عین شما یکم فشارم بالا میرفت بابت همین تا الان هنوز دکترم بهم قرص فشار نداده البته من سعی میکنم کمتر عصبی و ناراحت بشم و نمکم کم کردم فشارمم حواسم بهش هست تقریبا هر روز چک میکنمش 

شما هم اصلا نگران نباش فقط سعی کن آروم باشی ولی حتما کنترل کن فشارتم که ایشالله ی وقت بالاتر نره چون بالاتر از اون فشار معمولی همیشه باشه فشار خون بارداری حساب میشه

شما دارو خوردی یا هیچ کاری نکردی

من نه عزیزم تا الان که فعلا دارو نخوردم 

چون همون ۱۳ و ۱۴ هست ی وقتا هم ۱۱و ۱۲ عین قبل بارداری 

ولی دکترم گفته چک کن فشارتو هر روز که ی وقت خدایی نکرده بالاتر نره 

شما هم اگر قبل از بارداری ی وقتا فشارت ۱۲و ۱۳ بوده 

الانم ی وقتا ۱۲و ۱۳ هست فشار خون بارداری حساب نمیشه مگر اینکه خدایی نکرده از  این بالاتر بره 

سعی کن از الان مراعات کنی ایشالله به سلامتی فارق بشی 

ممنونم عزیزم از استرس نجاتم دادی از دیروز همش نگران بچه ام

نه عزیزم این نگرانیا خیلی بد الان برات و بدتر فشارتو میبره بالا سعی کن آروم باشی و استرس از خودت دور کنی ایشالله که به سلامتی این نه ماه رو تموم میکنی و نی نیت و بغل میگیری 

😘