2777
2789

بدون حتی ی نفر کمک

بچم نزدیک یکسالشه ..چند نفر دوروبرم هستن همسن بچه منن ینی انقدرررر ارووووم اول شب میخوابن تا ظهر فردا جوری ک مادراشون میگن خودمون بیدار میکنیم دیگه..کامل غذا میخورن میشینن با ی اسباب بازی ساعت ها بازی میکنن

دارم با گریه تایپ میکنم 

بچم شب تا صب گریه کرده صب دوساعت رو پا تو بغل با هززاااار زور خوابوندم نیم ساعت نشده با گریه بیدار شده

انقدررر گریه کرده جیغ زده

ن غذا میخوره ن شیر ..فقط گریه میکنه ی دستشویی نمیتونم برم 😭😭😭بغلش میککم میشینم تو دستشویی..گردن و دستم داغون شده مداااام بغلمه پاهام داره میشکنه از درد 

هزار تا دکتر بردم 

ی شب تو این چند ماه ی ساعت خوب نخوابیدم ن روز خواب داره ن شب 

هیچکسم نیست کمکم کنه 

حالم خیلی بده خیلی بد ..چرا خدا منو دوست نداره چرا ینی من اتقدر بدم انقد کثافتم ک ی نگاه بهم نمیکنه 

😭😭

غصه نخور عزیزم درست میشه ان شاا... تنش سالم باشه هر بچه ای فرق میکنه دیگه 

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

بچه نا اروم خیلی سخته من درکت میکنم به خدا پسر جاریم چنان اروم بود مامانش میگفت به زور بیدارش میکنم شیر بخوره بخوابه وقتی هم بیدار بود از این بچه صدا در نمیومد همیشه حسرتشو میخوردم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم آروم باش بچه هم آرامشو از تو میگیره منم توشرایط تو بودم هیچ کسی هم دورم نبود وفهمیدم اول باید ...

بخداااا اینجور ک تو نیگی نیست ک بگم از اینکه من ارامش ندارم اینطور شده

حرفای بقیه ادمو میسوزونه

منم همین وضعو داشتم همش بغلم بود، هیچکسم نداشتم، قشنگ حالتو درک میکنم

آخرش با شال آغوشی (یه پارچه بلند که خودم درست کرده بودم) بستمش جلوم و راه میرفتم، بعد از شیش ماهگی هم توی تاب آنیل تکونش میدادم بخوابه یا با کالسکه تو خونه دورش میدادم! البته وقتی بغلم بود دیگه گریه نمیکرد

عزیزممممم💔خیلی سخته خوب الکی ک نگفتن بهشت زیر پای مادراس منم بچم اینجور بود پا ک گرف و را رفت بهتر ...

یکی به من بگه بهشت زیر پای مادران اس

اونقد عصبی میشم😐

میگم من میرم جهنم تو دو ساعت بچه رو نگه دار جای من برو بهشت😑

درکت میکنم خیلی سخته مادر بودن دست تنها بودن ولی خدا خیلی دوست داره که بچه ی سالمی داده بهت سلامتی داده که ازش نگهداری کنی این توانو درتو دیده و داده باور کن 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
من دوقلو دارم تتهای تنها بچه داری کلا سخته  باید دلیل گریه کردن بچه رو بدونی

برا من برابر ی ده قلو اتقدررر ک اذیت میکنه

بخدا کسایی ک بچه نااروم نداشتن من هر چی بگم نمیتونن درک کنن چی میگم

طن عمو خودم نوه اش همسن بچمه اتقدر مسخره میکنه میگه شما بچه داری بلد نیستین ک گریه میکنه 

چرا چون نوه خودش از سنگ صدا در میاد از این ن من ندیدم ی بار مادر این بچه بغلش کنه فقط اروووووم و بیصدا میشینه کنارش ی اسباب بازی دستش اینور اونور نگاه میکنه

درکت میکنم خیلی سخته مادر بودن دست تنها بودن ولی خدا خیلی دوست داره که بچه ی سالمی داده بهت سلامتی د ...

چرا برا من اینطوریه😭😭😭چرا برا بقیه اونقدررر اروم 

مادراشون عصبی در قبال اون بچه اروم بی صدا 

اینم بگم که من خودم هم استرسی بودم دوره بارداری پر استرسی داشتم

از وقتی راه افتاد کمی دست و کمرم آزاد شد اما بازم بغل میخواست

دیسک گردنم زده بیرون

الان دوسالو خورده ایه هنوزم مدام چسبیده به منه حتی نمیزاره برم سرویس!

باید بگردی راه کار پیدا کنی

راستی پستونک و قنداق بی نهایت به خواب شبش کمک کرد، چندوقتشه؟ خصوصا تو سن پایین این دوتا خیلی کمک کنندست، باید راهکار پیدا کنی، پستونکو وقتی خواب رفت از دهنش بگیر

بچه نا اروم خیلی سخته من درکت میکنم به خدا پسر جاریم چنان اروم بود مامانش میگفت به زور بیدارش میکنم ...

عین من😭😭😭

چرا خدا بهم نگاه نکرد 

من ک کمکی نداشتم بچم اینقدر ناارومه حداقل ی ذرههههههه بهتر بود ک من تا این حد شکنجه نشم

بعد ا نا هم خووهر هم مادر هم همه جی هم بچه اروم و بی صدا 

چرا 

برا من برابر ی ده قلو اتقدررر ک اذیت میکنه بخدا کسایی ک بچه نااروم نداشتن من هر چی بگم نمیتونن درک ...

بله میدونم چی میگی. درک میکنم

ولی ببین بچه یکساله واقعا خیلی کاری نداره اگ بزرگتر بشه ب مراتب اذیتهاش بیشتره

اونطوری ام نیست بگی کسی بلد نیست.یه مشکلی داره ک نمیتونه بگه. اگ وزن اش خوبه و روی خط رشد هست خیلی ب غذا خوردنش گیر نده.