2777
2789

خیلی روزهای بدی میگزرونم

مامانم ی کارا و رفتارایی میکنه که حس بی کسی بیشتر بهم دست میده پدرم فوت کرده خیلی ساله

مامانم با بقیه خواهر برادرام خوبه ولی انگار با من دشمنی داره من متاهلم بلاخره آدرم دلش مبخواد پیش شوهرش وانمود کنه ک خانوادش باهاش خوبن دوستش دارن تا الان اینجوری بهش نشون دادم ولی دیگه نمیتونم ماه قبل آی وی اف کردم مادرم سر ی چیز الکی بهونه کرد قهر کرد یه سر بهم نزدن خودم تنهایی کارامو مجبور بودم بکنم ای وی افم منفی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😣

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن 

سه روز اول ای وی اف رفتم خونش ب من میگفت پاشو اب بخور تو حتی پا نمیشی ی لیوان اب بخوری 

من همون سه روزم از بس شوهرم گف برو اونجا مواظبت بشه مادرت رفتم ولی ای کاش نمیرفتم فقط منتش سرم موند همه کاری خودم میکردم

مادرم بارها و بارها منو خورد کرده 

خیلی خیلی بی کسم

شوهرمم میشنایمش میدونم که اگه بفهمه چقدر بی کسم و مادرمو ابناهم بهم بی محلی میکنن میخواد بهم سرکوفت بزنه

حالا ماه بعد دوباره ای وی اف دارم شما جای من بودی ی ادم بی کس چیکار میکردین😭😭😭😭

دلتو بسپار به خدا اصلا به این چیزا فکر نکن بهت حق میدم تو این روزا ادم بیشتر به بقیه احتیاج داره اما از شوهرت بخواه کمکت کنه سه روز اول استراحت مطلق کن بعدش سبک کاراتو انجام بده انشاالله که مثبت میشه برات صلوات فرستادم

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن 
دلتو بسپار به خدا اصلا به این چیزا فکر نکن بهت حق میدم تو این روزا ادم بیشتر به بقیه احتیاج داره اما ...

خیلی حالم بده میدونس امروز نوبت دکتر دارم

زنگم زد خوشحال شدم گفتم حتما میخواد برا دکتر سراغمو بگیره دیدم زنگ زده نه سلام کرد ن احوال پرسی فقط ی کلمه گف شماره فلان دکتر بده برا برادرت میخوادم نوبت بزنم