2777
2789
عنوان

چرا عروسا و دامادا بدجنسن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 20 پست
شما هم قضاوت بیجا می کنید چون دنبال دعوا نیستم 

هر کامنتی که مطابق میلتون نباشه قضاوت بیجا نیست 

دوتا ریپلای پشت سر هم رو هردو به من جواب دادید و تصادتون باعث شد مطمئن بشم 

کسی بی دلیل دنبال دعوا نیست خانواده ی اکثر پسرا یا کرم دارن یا وابستگی و فضولی بیش از حدشون کار دست ...

ممکنه ولی در واقع  برای حفظ زندگی خودشون  باید احترام نگه دارن و با سیاست باشن آدم کسی  که خانوادشو دوست نداره و به خانوادش توهین می کنه کم کم از چشمش میفته

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر کامنتی که مطابق میلتون نباشه قضاوت بیجا نیست  دوتا ریپلای پشت سر هم رو هردو به من جواب دادی ...

به اطمینانتون ادامه بدید اهمیت خاصی برام نداره

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
اون برداشت شماست من آدمی که رفتارش درست نباشه رو حذف می کنم بقیه هم حذفش می کنن دنبال ارتباط با هر ک ...

پس دیگه برای چی تاپیک زدید؟ اگه دنبال ارتباط با هرکسی نیستید و مردم رو حذف میکنید؛ پس مقصر عروس و داماد نیستن؛ خودتونید. جواب تمام سوالای تاپیک رو خودتون دادید😁👍

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ممکنه ولی در واقع  برای حفظ زندگی خودشون  باید احترام نگه دارن و با سیاست باشن آدم کسی&nbs ...

اره اینم قبول دارم

من خودم خانواده همسرمو دوست ندارم ولی حفظ ظاهر زیاد میکنم باهاشون...

فقط واسه آرامش زندگی خودم

چون به این نتیجه رسیدم اونا بی ارزش تر از اینن که بخوان رابطه منو همسرم خراب کنن

پس دیگه برای چی تاپیک زدید؟ اگه دنبال ارتباط با هرکسی نیستید و مردم رو حذف میکنید؛ پس مقصر عروس و دا ...

واقعا حوصلم نمی کشه با یکی مثل شما بحث کنم و براتون توضیح بدم شما همون تاپیکای جنیتو بزن