2777
2789

یه بنده خدایی گفت محصولات خونگی داره .رب انار هم جزو شون بود .منم اتفاقا رب انار لازم داشتم .گفتم برام یک کیلو بیاره .بهش هم گفتم ملس باشه الان که آورده میبینم خیلی شیرینه (مثلا از نظر خودشون ملس هست ولی برا من خیلی خلی شیرین میزنه ) .به نظرتون چیکارش کنم که یه کم ترش بشه ؟

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کیلو ترش بخر باهم قاطی کن

دیگه اینقدر مصرف نداریم که بخوام یه کیلو دیگه هم بگیرم که 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

کاریش نمیکرده 

رب انار که همه یک طعم 

ما خودمون باغ انار داریم درس میکنم ترش وشیرین نداره همه ملس

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم

راهی نداره استارتر، شیرین که ترش نمیشه ،باید ترش جدا بخری ،این شیرینم مثل لواشک بخوریشون 😁

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ترش نمیشه اون. برای غذاهایی که میخای شیرین باشه استفاده کن. ما برای فسنجون رب انار شیرین میزنیم. ولی ...

قرمه سبزییی!!!!!

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم