2777
2789

عزیزم بازار انتخاب خوبیه ولی باید اشنا باشید و حتما کسی که بلده همراه تون باشه. من خودم مغازه لباس خواب دارم و کراپ تاپ و لباس خواب رو از تولیدی دوخت لند می گیرم. تهران نیستن شهر املش هستن. قیمت هاشون عالیه سایت شون رو میزارم 

https://dookhtland.com/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👇🏻مـــــــرکـــــز عمده فروشان پوشاک ایران 👇🏻

✔️عمده فروشی لباس زیر:

_زنانه

_مردانه

_بچگانه

✔️عمده فروشی لباس بچگانه

✔️عمده فروشی لباس بزرگسال

✔️تک فروشی لباس زنانه

برای دریافت لینک کانالهامون فقط کافیه به شماره٠۹٠۵۱۳۱۵۷۷۴پیامک بزنید بلافاصله لینک مورد نظر براتون ارسال میشه

تضمین کیفیت و قیمت✔️

فقط با یکبار خرید مشتری ثابت ما میشوید💯

ارسال به سراسر کشور حتی روستاها✔️

من هم توی حوضه پوشاک فعالیت میکنم برای مغازه ام از آراتین خرید میکنم

مستقیم از تولیدی

سمت میدان محمدیه هستن بار اول حضوری خرید کردم از بار دوم خودشون ارسال میکنن به شهرمون

جنس و قیمتشون واقعا عالیه

اطلاعاتشون میزارم امیدوارم به دردتون بخوره

https://arateen.ir/

ما هم تو کار پوشاک هستیم و از بازار تهران خرید میکنیم خودشون تولیدی دارن قیمتاشونم پایینه و جنس خوب 

پیج اینستاشون poshak.asalteen

ارسال هم دارن هم حضوری میتونید خرید کنید هم آنلاین 

❤خدایاشکرت❤ کاربر قدیمی ام
ادرس حضوری؟

بازاربزرگ تهران خیابان مولوی بازارچه سعادت روبروی ورودی سوم پارسیان مجتمع تجاری پرشین طبقه اول پلاک ۴۳۵ 

مترو محمدیه پیاده بشید خیلی راحت میتونید پیدا کنید

❤خدایاشکرت❤ کاربر قدیمی ام

برای خرید لباس عمده، می‌توانید به بازارهای معتبر و معروف مراجعه کنید. یکی از گزینه‌های خوب برای خرید پوشاک عمده، بازار همدان است که تنوع زیادی در محصولات و قیمت‌های مناسب دارد. من خودم از بازار همدان خرید کردم و از کیفیت و تنوع لباس‌ها راضی بودم.

همچنین می‌توانید به فروشگاه‌های آنلاین معتبر نیز مراجعه کنید که در زمینه پوشاک عمده فعالیت دارند. برخی از این فروشگاه‌ها دارای مجموعه‌های گسترده‌ای از محصولات با کیفیت و طراحی‌های متنوع هستند.

پوشاک عمده فعلی شامل انواع تی‌شرت‌ها، شلوارها، بلوزها،  و لباس‌های دیگر است که می‌توانید با قیمت‌های مناسب و کیفیت خوب تهیه کنید. پیشنهاد می‌کنم همیشه قبل از خرید، نظرات مشتریان و مشخصات محصولات را بررسی کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشید.

من یکی از دوستانم از عمده‌فروشی در همدان برای مغازش جنس آورده و خیلی سود خوبی کرده. خواستم از تجربه‌اش براتون بگم که این عمده‌فروشی فعلی هستش و به نظر می‌رسه که می‌تونه فرصت خوبی برای کسب درآمد باشه.