2777
2789
عنوان

کلاهبرداری تو دیوار بیاین بچه ها

397 بازدید | 19 پست

ما دیشب یه اگهی زدیم تو دیوار

یه پیام اومد که مبلغ اگهیتون ۲تومن هست اینم لینک

متاسفانه زدیم لینک و مشخصات کارتمون رو هم دادیم

دیدیم ۱۰۰برداشت شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ زدیم دیوار گفت کلاهبرداری بوده

دیگه کارتمون رو مسدود کردیم

حالا سوالم اینه

وقتی اگهی میزدیم قبلا یه ربعی طول میکشید که دیوار انتشار بده

این تا پول برداشت شد یعنی دو دقیقه شد منتشر شد

جریان چیه

میگه پیام ما نبوده کلاهبرداری، پس این تناقض چیه چه برداشتی میکنید

آگهی رو که میزارید باید دقت میکردین در مراحل آخرش گفته پیامک اومد واس پول کلاهبرداریه دیوار اگه خودش ...

قبلا چون از ظرفیت رایگانش استفاده کرده بودیم پ داد باید پول بدی و دادیم..ایندفعه کلاهبرداری دراومد

بقیه صحبتم رو بخون چه برداشتی میکنی

بله کلاهبرداری بوده و اینکه از طرف دیوار مدیریت شده هم بعید نیست 

ولی انتشار اگهی ربع ساعت طول نمی کشه، نهایت دو سه دقیقه منتشر میشه

همیشه اگهی میزنیم ولی هیچ هزینه ای نداشته مگر اینکه بخوایم فوری منتشر بشه

😐🤷🏻‍♀️
بله کلاهبرداری بوده و اینکه از طرف دیوار مدیریت شده هم بعید نیست  ولی انتشار اگهی ربع ساعت طول ...

حالا بنظرت چکار کنم این پ از یه شماره ایرانسل اومد برامون

دیوار میگه برو از طرف قضایی پیگیر شو

بخاطر صد تومن شوهرم نمیره

ولی این ایرانسل بالاخره اسم یکی هست دیگه

بنظرت چکار کنم

حالا بنظرت چکار کنم این پ از یه شماره ایرانسل اومد برامون دیوار میگه برو از طرف قضایی پیگیر شو بخا ...

بهتره بیخیال بشی،

رفتن و امدن و شکوایه و پیگیری تون بیشتر از صدتومن میشه

ولی خب برات تجربه میشه

😐🤷🏻‍♀️
قبلا چون از ظرفیت رایگانش استفاده کرده بودیم پ داد باید پول بدی و دادیم..ایندفعه کلاهبرداری دراومد

عزیزبرای آگهی های فوری حدودا۲۰تومن میگیره ،بروشکرکن با۱۰۰تومن شده پارسال ازبرادرشوهرم ۶میلیون تومن برداشتن پیداش نشد

وزن جدید۶۰کیلو.....وزن هدف ۵۵✌
حالا بنظرت چکار کنم این پ از یه شماره ایرانسل اومد برامون دیوار میگه برو از طرف قضایی پیگیر شو بخا ...

کلاهبردارا اصولاً ی مبلغی برمیدارن ک طرف نره شکایت کنه چون چند برابر باید هزینه کنی. عزیزم پیام از طرف شماره شخصی معلومه کلاهبرداره.