2777
2789
عنوان

سردی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 48 پست

خب عزیزم میگی یک سال و نیم رابطه نداشتین والان حتی نعوظ هم ندارن بهترین راه اینکه که با سکسولوژیست مشورت کنید با بحث و دعوا فقط از نظر عاطفی از شما دورتر میشه عاطفه هم که نباشه کشش جنسی براش سخت تر میشه

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تاپیک رو احتمالا دیدم. راهش اینکه اگه فرد مطمئنی دارید که همسرتون حرفاشو گوش میکنه مثل مادر خودتون یا مادرش یا خواهرش، از بخایین موضوع رو بصورت محترمانه بهش بگه و بگه همسرتون بجز موارد مادی مثل غذا و لباس نیازهای دیگه ای هم داره، اگه حل نشد باهم برید پیش روانشناس تا باهاش صحبت کنه.اگه روانشناس گفت برین پیش روانپزشک ببرینش تا براش دارو بنویسه.

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
خب اگه خداي نكرده خداي نكرده جاي ديگه ارصا بشه ميلي نداره كه نعوظ بشه ديگه

حالا من و شوهرم برعکسیم

من اصلا رو نمیدم و هیییچ حوصله ی رابطه ر‌و ندارم

از سردمزاجی خودم خستم و حالم بهم میخوره

اون بیچاره هم درمونده شده از دستم

حتی طوریم که از ل*ب گرفتن و بوس هم متنفرم😔

نمیدونم چیکار کنم

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

یکسال و نیم شما مشکل داشتی، خیلی طولانیه واسه ی مردی که تازه ازدواج کرده، واقعا دیگه سرد شده

شاید مشاور بتونه مشکل رو حل کنه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

فقط اینکه خواهشا و لطفا این رازو زندگیتون رو از سر مشورت و اینا با کسی از اعضای خانوادتون چ خانواده خودتون چ همسرتون درمیون نذارین این راز شما و همسرته و اگر بفهمه شما جایی گفتین حتی پیش مادر که ازش کمک بخواید ب اعتماد بینتون لطمه شدید زدید و بدتر میکنید اوضاع رو چون یکی از دوستان گفتن به خواهر یا مادرش بگید گفتم اینو بگم که تحت هیچ شرایطی کسی نفهمه فقط مشاور و پزشک

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما

فک‌کنم اون روان که پسش میزدی به خاطر مشکلت بهش برخورده یا دلش شکسته و ازت ناراحته یه چیزی توی این مایه ها باهاش حرف بزن نه مستقیم بگو وای اون دوران چقد بد بود من نمیتونستم تو خیلی اذیت شدی نه؟الهی ممنون که صبر و تحملم کردی آرامش داشتی هر مردی صبور نیس  و از این جور حرفا 

توی حرفات بهش بهمون که خیلی گرم مزاجی

تعحب میکنم که نعوظ نداره یعنی هر کاری میکنه نعوظ نداره؟یا در حالت عادی میخوای داشته باشه😂

عزيزم مشكلي با همسرت نداري از نظر عاطفي؟ چرا دكتر نميري؟

نه مشکلی ندارم

فقط خیلییی سردم

معذرت میخوام چون از دخول هم هیچ لذتی نمیبرم و هیچ حسی بهم دست نمیده ، یه حرکت بیخودیه از نظرم و میلم نمیره سمتش کلا

حوصله ی دکتر رفتن ندارم اصلا

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن
با شك ننداختن چيزي حل ميشه؟ شك نميندازه كسي انشالله هم كه خيره اما اينم يكي از احتمالاته به هر حال ...

ولی این باعث میشه پایه زندگیش که با اعتماد بنا شده سست بشه..بعضیا از مردا واقعا همچین مشکلی دارن

اسی اگه چیزی حس میکرد حتما تو عنوان تاپیکش میزد

بهرحال یه کلمه میتونه ذهن آدمو درگیر کنه و بقیه ماجرا..

نه مشکلی ندارم فقط خیلییی سردم معذرت میخوام چون از دخول هم هیچ لذتی نمیبرم و هیچ حسی بهم دست نمیده ...

پس معاشقه و اینا چی‌از اونم‌لذت نمیبری؟خب راه شما از دخول نیس خب یه جور دیگه امتحان کنید

نمیشه که خب پس شوهرتون چیکار کنه 

پس معاشقه و اینا چی‌از اونم‌لذت نمیبری؟خب راه شما از دخول نیس خب یه جور دیگه امتحان کنید نمیشه که خ ...

تو دوران نامزدی لذت میبردم

ولی از زمانیکه ازدواج کردیم اصلا

اره راهم دخول نیست، شوهرمم بلده چیکار کنه که من به اوج برسم ولی ی کار خسته کننده ایه برام که حوصلشو ندارم اصلا.

دلایل زیادی هم دارم... جدا از سردی خودم ، شوهرم وسواسیه همش بپا بپا باید رفتار کنیم اون وسط، خودم موهام بلنده و عاجز از حموم رفتن هرروزه، بچم کوچیکه وسطمون میخوابه، از لحاظ روحی ی مشکلاتی دارم که عذابم میده و و و ...

خیلی تو فشارم از همه طرف

خستم

تو دوران نامزدی لذت میبردم ولی از زمانیکه ازدواج کردیم اصلا اره راهم دخول نیست، شوهرمم بلده چیکار ...

کاش زودتر خودتو جمع و جور کنی حداقل به خاطر بچه ات.

موهاتو برو کوتاه کن من که زدم تا گردن راحت شدم تا کمرم‌بود

شوعرت خدایی نکرده به بیراهه بره نمیتونی بهش گله کنی