2777
2789
عنوان

خانوما این مهریه معقوله؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 39 پست
پس اگر اون قبول کرده دیگه نظر ما مهم نیست.مبارکه به دل خوش کنار هم باشید

ممنون عزیزم

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خوشبخت بشی عروس خانوم...ولی ای کاش دخترا یادبگیرن همه چیز طلا وسکه نیست  چیزای مهمتر دیگه هست و  بجای سکه و طلای زیاد یسری چیزای دیگه بخوان  مثل حق طلاق حق خروج از کشور وخیلی چیزای مهمتردیگه

انشالله خوشبخت بشی عروس خانوم...ولی ای کاش دخترا یادبگیرن همه چیز طلا وسکه نیست  چیزای مهمتر دی ...

ممنون عزیزم

اون حق هارو خودمم دوست داشتم بگیرم ولی پدرم شدیدا مخالف کرد

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...
نمیدونی چقدر چونه زدن شد این رو۲۰۰بود😂

رو عرف اصفهان معقوله حتی بیشتر اینم خیلی هست از خودم یکیش 

اما چیزی بگو که دو طرف خانواده ها راضی باشن رضایتش مهمه

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

سلام عزیزم تونستی ت بیمارستان دولتی بری؟؟

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜