2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مرداد پارسال اونجا زایمان کردم و روز دهم رفتم واسه معاینه کامل شکمم پاره شد و بخیه ها همه باز شد و تا سه ماه دستم بند بود چهار ماه بعد از من جاریم اونجا زایمان کرد و بعد یکماه عفونت کل بدنش رو گرفته بود و ده روز بستری شد تا پای مرگ رفت...و دو نفر دیگه هم دوره ما همین اتفاق ها واسشون افتاد..

چرا؟ خیلیارو دیدم راضی بودن از اونجا 

یکی از آشناهای ما تازگی بیمارستان زهرای مرضیه زایمان کرده و عفونت کرده به حدی که دوباره بستری شده و بخیه هاشو باز کردنو ....

زندگی گر بزند زخم به من شوم آن دانه که شد جوانه‌ای :)

ظاهر بیمارستان تمیز و خوبه ولی اتاق عمل ... بعدم بدون اجازه دکتر دو نفر اومدن چهار ساعت بعد از بهوش اومدنم بیخود دوباره شکمم رو فشار دادن و بخیه های داخلی شکمم رو همونا با فشار های ناشیانه پاره کرده بودن

نه من دکترم شیوا طالبی بود جاریم دکترش بهاره اربابی و عروس همسایه مادرشوهرمم شیوا طاالبی واسه هر سه تامون اتفاقای خیلی ناجوری بعد زایمان افتاد و هر سه هم دکتر گفت از عفونت های اتاق عمل و انداختن گردن بیمارستان

نه من دکترم شیوا طالبی بود جاریم دکترش بهاره اربابی و عروس همسایه مادرشوهرمم شیوا طاالبی واسه هر سه ...

من یکی از آشناهام فروردین پیش شیوا طالبی تو همون بیمارستان سزارین کرد ولی اتفاقی نبفتاد واسش 

راسی شیوا طالبی سزارین اختیاری انجام میده؟

من یکی از آشناهام فروردین پیش شیوا طالبی تو همون بیمارستان سزارین کرد ولی اتفاقی نبفتاد واسش  ...

نمیدونم من خودم طبیعی بودم بعد سه ساعت رفتم سزارین ولی خیلی سخت نمیگیره ببینه نمیتونی زود میفرسته واسه سز

نمیدونم من خودم طبیعی بودم بعد سه ساعت رفتم سزارین ولی خیلی سخت نمیگیره ببینه نمیتونی زود میفرسته وا ...

دقیقا اون آشنای ماهم همینطور شد نتونسته بود طبیعی سزارین شد 

میگن بخش وی آی پی خیلی خوبی داره 

جاری من بعد از زایمان یهو چند روز بعد خیلی جالش بد شد گفتن اپاندیسشه دوباره همون عسگریه بردنش اتاق عمل به اسم اپاندیس بعدم رفت بخش وی ای پی ،ولی بعد از مرخص شدن یه هفته بعد از شدت عفونت بیمارستان تهران ده روز بستری شد