یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من مرداد پارسال اونجا زایمان کردم و روز دهم رفتم واسه معاینه کامل شکمم پاره شد و بخیه ها همه باز شد و تا سه ماه دستم بند بود چهار ماه بعد از من جاریم اونجا زایمان کرد و بعد یکماه عفونت کل بدنش رو گرفته بود و ده روز بستری شد تا پای مرگ رفت...و دو نفر دیگه هم دوره ما همین اتفاق ها واسشون افتاد..
خیلی بهم گفتن شکایت کنید از بیمارستان که پیگیری کنن این بلا ها سر بقیه نیاد ولی من با اون اوضاع شکمم و بچه چند روزه واقعا شرایطش رو نداشتم بیوفتم دنبال شکایت
ظاهر بیمارستان تمیز و خوبه ولی اتاق عمل ... بعدم بدون اجازه دکتر دو نفر اومدن چهار ساعت بعد از بهوش اومدنم بیخود دوباره شکمم رو فشار دادن و بخیه های داخلی شکمم رو همونا با فشار های ناشیانه پاره کرده بودن
نه من دکترم شیوا طالبی بود جاریم دکترش بهاره اربابی و عروس همسایه مادرشوهرمم شیوا طاالبی واسه هر سه تامون اتفاقای خیلی ناجوری بعد زایمان افتاد و هر سه هم دکتر گفت از عفونت های اتاق عمل و انداختن گردن بیمارستان
جاری من بعد از زایمان یهو چند روز بعد خیلی جالش بد شد گفتن اپاندیسشه دوباره همون عسگریه بردنش اتاق عمل به اسم اپاندیس بعدم رفت بخش وی ای پی ،ولی بعد از مرخص شدن یه هفته بعد از شدت عفونت بیمارستان تهران ده روز بستری شد