2777
2789
عنوان

کیا مثل من الان بچه تب کرده دارن☹️

159 بازدید | 15 پست

دخترم تب داره یه ساعت پیش براش شیاف استا گذاشتم هنوز پایین نیومده تبش نزدیک۳۹ بود پاشویه هم کردم،نمیدونم چرانمیادپایین،،چشام خوابن مردم ازبیخوابی،،این ویروس ولکنمون نیس تازه خوب شده بود

❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️

من پسرم ۳۹.۴بود پاشوی کردم شیاف  پروفن الان ۳۷نیم

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نخواب گوشی بزار روی ساعت بعد خوشی رو هم از خودت دور بزار که خواب افتادی با صداش بیدار بشی دم دستت نباشه که سریع خاموش کنی دوباره بخوابی کاری که خودم میکردم هر نیم ساعت روی آلارم بود

یک شب هزار شب نمیشه

پاشویه کن

اگر شربت ایبوپروفن داری بده چون زود تب قطع میکنه

منم از روزشنبه درگیر تب بچه هام بودم

پیاز رنده کن بزار کف پاش ی دستمال بزار رو شکمش  یکی رو کشاله رونش تبش بالاست اصلا نخواب انشالله ...

نیم ساعت دیگه صبرمیکنم پایین نیومدمیبرمش بیمارستان

بچه منم مریض شد این سومین باره ،نمیدونم چه ویروسیه برای بچه های کوچیک ،،الان تب بچت چنده 

۳۸،۷،دیگه اعصاب برام نمونده،،یه بچه کوچیک دیگه هم دارم،،اونم مریض میشخ

اصلا نخواب گوشی بزار روی ساعت بعد خوشی رو هم از خودت دور بزار که خواب افتادی با صداش بیدار بشی دم دس ...

اصلا پایین نمیاد الانم دارم پاشویه میکنم پروفن ندارم،تا نیم ساعت صبرمیکنم پایین نیادمیبرنش درمانگاه

دکتر بهم گفت این ویروس جوری هست که فقط ایبوپروفن تبش رو کنترل میکنه

استامینوفن خیلی جواب نمی‌داد

منم بندر عباس هستم شربت گیرم نمی آمد دیگه از شهرستان گرفتن برام فرستادن دادم راحت شدم 

روی پسرم جوابداد اما دختر ۳/۵ساعت که می‌شد دوباره تب می‌کرد نیم ساعت با پاشویه کنترل میکردم تا ۴ ساعت بشه تا بتونم دارو بدم 

دکتر بهم گفت این ویروس جوری هست که فقط ایبوپروفن تبش رو کنترل میکنه استامینوفن خیلی جواب نمی‌داد م ...

آره اصلا نه شربت نه شیاف استا حواب نمیده ویروس عجیبیه لعنتی

عزیزم تبش بالاست اگه شربت ایبوبروفن کودکان داری با توجه به وزنش بده ،،تو گوگل بازم نگاه کن من بچه خودم با شربت استامینوفن تبش پایبن نپیاد یا با ایبوبروفن یا شیاف دیفنو فناک که البته دیفنوعناک باید باتوجه به وزن بچه بزنی ،،الانم دوتا شیاف پشت سرهم نزنب

دیدی نمیتونی تب کنترل کنی حتما ببرش دکتر 

دست روی دست نزار عزیزم ان شالله زودتر تبش پایین میاد پسرم چند شب پیش با دارو و پاشویه تبش ۳۹/۵بود پایین نمی آمد 

.براش صلوات فرستادم بلا ب دور باشه

دیدی نمیتونی تب کنترل کنی حتما ببرش دکتر  دست روی دست نزار عزیزم ان شالله زودتر تبش پایین میاد ...

ممنون فدات شم،آره شوهرم الان بردش درمانگاه،هیچجوره تبش پایین نمیومد اولین باره اینجور شد