2777
2789

باردارم با همسرم که حرف میزنیم دخترمونو خیلی دوس داره خیلی مشتاق به دنیا اومدنشه،کلا همش میگه فلان کار میکنم براش فلان چیز میخرم بیشتر از من به فکرشه

ولی گاهی بین حرفامون میگه دومی رو هم ای وی اف میریم پسرشه اعصابم بهم میریزه

بذار همین بدنیا بیاد چندسال اول بچه سختی داره  وخرج داره واقعا معمولا اقایون اونموقع میگن همین یدونه بسه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز‌خبر‌نداره‌دختر‌چقدر‌عزیز‌میشه براش

من‌پسرم‌ولب‌دوس دارم‌دوتا یا سه تا دختر داشته باشم‌درآینده..

اما‌همسر‌شما‌هم‌حرف بدی‌نمیزنه ها

ادم‌دوس داره از‌هردوجنس بچه‌داشته باشه خب

چیز بدی‌نیست

پسر.آقا.مرد.مذکر.boy هستم

الکی حساسیت به خرج نده 

خب هم پسر دوست داره هم دختر اینکه بدنیست

منم یک دختر دارم ، هم خودم هم شوهرم دوست داریم دومی پسر باشه 

معنیش این نیست که از دختر بدمون میاد فقط دوست داریم دوتاشو داشته باشیم 

الان بخاطر هورمون بارداری یکم حساسی بزار بیاد دنیا 

من خودم ک سر دخترم باردار بودم شوهرم هیچ حسی نداشت الان دخترمونو بیشتر از پسرمون دوست داره میگه تمام زندگیمو میریزم به پاش

بیخیال وقتی بیاد دنیا  با هیچی عوضش نمیکنه و میشه هووی شما 

دخترا بسیار بابایی هستن و بابا ها برای دختراشون هزار کار میکنن

همسرم کارها و توجه ها و محبت ها و بغل و بوسه و قربون صدقه و.. رو که برای دخترمون داره برای پسرمون نداره 

من جرات ندارم بهش حرفی بزنم تا این حد 😳🥰

طبیعیه عزیزم...بچه ها کسی چیزی میدونه از آی وی اف برای تعیین جنسیت منم یدونه دخمل دارم دوس داشتم یه پسرم بیاد حمعش کنم

نزار نگاه کردن به بشقاب بقیه غذای خودتو سرد کنه

من وقتی باردار شدم به شوهرم گفتم پسر دوس داری یا دختر

گفت اصن جنسیتش برام مهم نیست 

وقتی رفتیم ان تی گفتن پسره یه اشک شوقی میریخت که بیا و ببین. انگار مثلاً بیست سال تاج و تختش بی وارث بوده 😂😂😂😂😂ولی خدا رو شکر حرف دومی فلان نمیزنه

ترکیب انگور با گوجه فرنگی