2777
2789
عنوان

برای پسر دار شدن چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 50 پست
آی یو آی و آی وی اف شرایطشو ندارم

کدوم شهری ؟ 

همسرت باید ازمایش اسپرم بده مشخص بشه چقد احتمال پسر دار شدن هست بعضیا کلا صفره و باید دارو مصرف کنن .برا شوهر من ۴ بود با اینکه برامون جنسیت فرقی نداره ولی دکتر دو تا قرص داد گفت اسپرمای پسر زا رو افزایش میده قطره گلسرخ هم داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر چ عجیب اونی که تخمدانش تنبل وپلی کیستیک هستش که تا خوب نشن باردار نمیشن 

خب دارو میخورم از اول آبان اول ک پودر اینوفولیک خوردم یک ماه بعد از آبان قرص کلومیفن و پدروفم دکترم نوشته 

شاید باوررررتون نشه ولی ی پیرزن باتجربه داریم برای هرکی تجویز کرده حاضرم قسم بخورم پسردارشده😂البته ...

برای کیست یا تنبلی تخمدان چیزی نگفتن چی استفاده کنیم 

خدایا ازته قلبم بتواعتماددارم میدونم هیچ وقت دستمو رهانمیکنی 

[QUOTE=260830753]کدوم شهری ؟  همسرت باید ازمایش اسپرم بده مشخص بشه چقد احتمال پسر دار شدن هست بعضیا کلا صفره و ...[/QU

کرج هستم.سر بچه اولم همسرم آزمایش اسپرم داد دکتر گفت خوبه ولی دارو داد گفت سرعتشو زیاد میکنه.یعنی بازم لازمه؟

میشه اسم قرصا رو بگی

یکیش x_ade اینو به منم گفته شنبه و چهارشنبه یدونه بخورم شرایط رحممو برا پسردار شدن اماده میکنه

یکیشم انرژکس هستش 

این دو تا رو گفته یه روز در میان بخوره

قطره گلسرخ هم روزی ۱۰قطره شوهرم تو اب حل میکنه میخوره پنج قطره هم من 

[QUOTE=260830753]کدوم شهری ؟  همسرت باید ازمایش اسپرم بده مشخص بشه چقد احتمال پسر دار شدن هست ب ...

نه اون با این آزمایش فرق داره .منم دکتر قبلیم آزمایش اسپرم نوشته بود برا شوهرم خوب بود .اسمش یادم رفته ازمایششم دم دست نیست بگم بهت .اسپرمای پسرزا تپل تر از اسپرمای دختر زا هستن ولی عمرشون کمتره . اونا رو از اسپرم های دختر زا جدا میکنن و درصد احتمالشو میگن.ممکنه یکی تعداد اسپرمش خوب باشه ولی همشون دختر زا باشن

یکیش x_ade اینو به منم گفته شنبه و چهارشنبه یدونه بخورم شرایط رحممو برا پسردار شدن اماده میکنه ی ...

ایکس اید منو شوهرم داریم میخوریم شبی نصفی من نصفی اون.و همین طور ویتامین آ.ایی .ب کمپلکس .فولیک اسید .تحت نظر پزشک .ب نظرت انرژکس  رو هم بگیرم