2777
2789
عنوان

برای پسر دار شدن چ کنم

1438 بازدید | 50 پست

سلام ی دختر دارم ۲ سالشه دکتر گفته چون تخمدان پلی کیستیک دارم باید اقدام کنم واسه بچه خواستم بدونم اگه بخوام بچم پسر بشه چیکار کنم؟

گزمیجات . روزای تخمک گذاری اقدام کن . باید دخول کامل باشد و شما ارضا

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سری چیز ها تو نت هست برو بخون مثلا چندم دوره نزدیکی کنی چی بخوری توی لگن اب و جوش شیرین بشینی و..... 

ولی با همه اینها قطعی نیست و فقط شانست بیشتر میشخ

کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد

ما فلفل زیاد می‌خوردیم با شوهرم،کلا غذاتونو تند کن،خورش الو و کللا الو نزار شوهرت بخوره،ساعات اولی تخمک گذاری هم رابطه داشته باش با استفاده از کیت تخمک گذاری میفهمی،چند روز مونده ب تخمک‌گذاری رابطه نداشته باش ک منی زیاد باشه و کروموزوم yبیشتر بشه ،و دخولتونم باید عمیق باشه یعنی موقع ارضا و تخلیه عمیق ریخته بشه

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
از کجا بدون روزای تخمک گذاری کیه؟

کیت تخمک گذاری هست . سونوگرافی هم میگه ۱۳ و ۱۴ پری تخمک گذاری بعد پاک شدن پری تا سه چهار روز نزدیکی نباشه بعد نزدیگ تخمک‌گذاری مثلا روز ۱۲ ۱۴ و ۱۶ اقدام . دکترای تعیین جنسیت هم خوبه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده