2777
2789
عنوان

بیاین راهکار قطعی برای عفونت بگم

4451 بازدید | 28 پست

سلام دوستان عزیزم. من چندسال درگیر عفونت بودم. الان دوسه ساله با این کارایی ک میکنم اصلا عفونت نمیگیرم. اول اینکه لباس زیر اصلا نمیپوشم. حتی وقتی بیرون میرم. دوم اینکه یه لگن آب ولرم +نمک درست میکردم و روزی یک ربع توش مینشستم. سوم اینکه قبل رابطه من و شوهرم هردومون حتتتتما مسواک میزنیم و حمام میریم. یعنی دوسه ساله یادم نمیاد که بدون حمام رابطه داشته باشیم. بعد وقتی میخوایم از حمام بیرون بیایم زیر دوش آب دخول میکنیم و هرچی عفونت هست خارج میشه.  توی رابطه به هیچ عنوان از آب دهان استفاده نمیکنیم، یه اسپری آب مخصوص هنگام رابطه گذاشتیم و ازش استفاده میکنیم. بعد رابطه هم حتتتما دستشویی میریم. اگر بعضی وقتا حس کنم کمی سوزش یا عفونت دارم بلافاصله قرص مترونیدازول میخورم و سریع خوب میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.